USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

П’яним влетів у «КамАЗ»: чоловіка судили за смертельну ДТП на Волині

26 Вересня 2021 23:02
Чоловіка, який у нетверезому стані та без посвідчення водія за кермом «ВАЗа» влаштував на Волині смертельну ДТП, засудили до трьох років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироці Горохівського районного суду.

Аварія сталася у грудні 2019 року на автодорозі Горохів-Берестечко. Водій, керуючи технічно несправним автомобілем «ВАЗ», неподалік села Смолява Луцького району виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з «КамАЗом».

Внаслідок аварії травмувався 49-річний пасажир легковика. Зокрема, у нього були численні синці, травма черепа, переломи ребер та хребта, з пошкодженням внутрішніх органів. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

У суді чоловік повністю визнав свою вину та просив суворо його не карати. Потерпіла, своєю чергою, вказала, що обвинувачений відшкодував їй моральну шкоду, тож претензій до нього не має.

Враховуючи те, що обвинувачений скоїв ДТП у нетверезому стані та сів за кермо, не отримавши посвідчення водія, суд призначив чоловіку три роки позбавлення волі.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Вересня 2021 10:15
після відбуття покарання та зміни прізвища на дівоче матері йому знову видадуть посвідчення водія?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus