USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

П'яний переїхав дітей вантажівкою і втік: деталі моторошної ДТП на Волині

2 Серпня 2017 22:46
Вони дружили з першого класу, але їх життя обірвав п’яний водій вантажівки, який роздушив вчорашніх випускників школи та втік з місця ДТП. Разом вони поступили до столичного вишу та збирались везти документи. Проте, вільних квитків на той день в касі не було.

Деталі моторошної ДТП, яка забрала життя двох випускниць – в сюжеті Катерини Курбанової для ICTV.



Нагадаємо, смертельна аварія трапилася сьогодні вночі. Водій, 42-річний житель селища Маневичі, керуючи вантажівкою «MAN», врізався в лавочку, на якій сиділи двоє дівчат і хлопець, дівчата померли. Ще одного хлопця госпіталізували. Водій з місця ДТП зник, згодом поліцейські його розшукали та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За словами свідків, перед трагедією він вживав алкоголь. Батьки та родичі загиблих дівчаток не тямлять себе від горя. Їхні діти товаришували з першого класу і збиралися разом навчатися в університеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вікінг Показати IP 2 Серпня 2017 23:03
Коли вже будуть стріляти алкашів за кермом? Всьому є межа, занадто багато їх останнім часом...Народ скоро сам буде це робити... Рідним співчуття... Владу на страту... що далі тим гірше...
Я Показати IP 2 Серпня 2017 23:11
Скільки років?!?!7-12?!?де я живу,його усипити треба
Б.М. Показати IP 2 Серпня 2017 23:21
Замість того, щоб звертати увагу на такого роду водіїв ,народ і ЗМІ роздмухують штучну проблему з "євробляхами" Це ще раз підтверджує, диб%а на які бляхи не посади, диб%ом і залишиться. Дай , Боже, сили батькам пережити таке горе.
Безнаказаність Показати IP 3 Серпня 2017 09:37
породжує трагедії і корупцію і бардак !Сум і сльози.... Висновок - МИ Б*ДЛО, а не український народ. Демократія це не вседозволеність, а дотримання Законів країни і рівність перед законами і Президента і робітника
Кхе Показати IP 3 Серпня 2017 22:25
Я хоть і дотримання прав людини, АЛЕ уродів які сядають за кермо пяними на мою думку слід як мінімум ув'язнювати на 2-3 роки ЛИШЕ ЗА ФАКТ керування автомобілем під мухою.
Ідеальний Показати IP 4 Серпня 2017 11:04
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus