USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві пʼяний поліцейський з ножем відібрав у 12-річної дівчинки телефон

21 Грудня 2018 17:06
В одному зі скверів Києва сержант поліції Головного управління Національної поліції в столиці в стані алкогольного сп'яніння відібрав у 12-річної дівчинки мобільний телефон.

Як зазначається у повідомленні прес-служби Державного бюро розслідувань, в розбійному нападі, скоєному 20 грудня близько 18:00, брав участь ще один чоловік.

«Під час скоєння злочину правоохоронець знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Він затриманий в порядку ст.208 КК України. Процесуальне керівництво здійснює Генпрокуратура », - повідомили в ДБР.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Разом з тим, за інформацією матері постраждалої дівчинки Наталії Саргсян, інцидент стався в Солом'янському районі, в сквері біля покинутого кінотеатру.

«На мою молодшу дочку Яну напали двоє дорослих хлопців 19 та 26 років. Знущалися, погрожували ножем в обличчя і вимагали віддати телефон. Дитина пручалась, вони її повалили на сніг, закрили рот рукою і відібрали телефон. Той, який старший, працює в органах (конвойний полк міліції), одружений, має маленьку дитину 10 місяців», - йдеться у повідомленні.

Також Саргсян уточнила, що нападників вдалося затримати завдяки випадковим свідкам злочину, які «затримали злочинців з телефоном і викликали поліцію».

Крім того, як інформує «Сегодня», у Києві на станції метро поліцейські побили жінок.

Зазначається, що правоохоронці отримали повідомлення про те, що співробітники поліції на одній зі станцій метрополітену побили кількох жінок.

Про інцидент повідомили співробітникам Управління внутрішньої безпеки, інспекції з особового складу. Матеріали перевірки будуть направлені до Державного бюро розслідувань для прийняття рішення.

Про те, що сталося у метро Києва, розповіла на своїй сторінці в Facebook адвокат Світлана Оснач. Вона зазначила, що у День поліції її клієнтку разом із родичками незаконно затримали на станції метро. За словами Оснач, жінок завели до кімнати і роздягли, після чого п'яний правоохоронець жорсткого побив дівчат кийком. Оснач стверджує, що після інциденту жінок відпустили, змусивши деяких із них написати розписку про відсутність претензій до них.

За фактом повідомлення про побиття кількох жінок поліцейськими метрополітену в Києві призначене службове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Грудня 2018 18:09
Ліквідація УБОЗу була своєчасною, правоохоронці там фактично стали бандитами, з правоохоронців вони (УБОЗ - ред.) фактично перетворилися на бандитів. Після 2000 року, реально придушивши організовану злочинність, вони стали потихеньку переходити на боротьбу з економічними злочинами і перетворилися на тих людей, які безпосередньо самі стали лідерами злочинної спільноти. Тому таку структуру потрібно було ліквідувати", - Аброськін. І тепер треба запитати у влади,а куди ж поділися ці бандити, які кришували криміналітет,працюючи в УБОЗі, сфабриковували фальшиві справи проти підприємців і вимагали з них гроші, прикривали тітушок,що кошмарили Майдан і зокрема Крисіна(вбивцю журналіста Веремія). А відповідь проста -всі вони на високих посадах зараз в МВС ,зокрема в кримінальній поліції Києва і у внутрішній безпеці МВС. В інтернеті багато прикладів їх вже теперішньої "законної " діяльності в органах, але влада ним все вибачила і вибачає(на все закриває очі), тому що "герої УБОЗу" роблять велику послугу для неї, створюють видимість "надпотужної" боротьби з корупцієї, а що при цьому все відбувається тими ж самими методами як в УБОЗі, нашу владу не обходить, головне слава про чергову "надпотужну реформу".
Анонім до Анонім Показати IP 21 Грудня 2018 18:57
доречі,щодо діяльності цих осіб вже в поліції відносять повернення вкрадених елітних авто власникам за гроші, призначення начальників обласних управлінь внутрішньої безпеки за гроші і т.д.
Хрен собачий Показати IP 22 Грудня 2018 22:56
Цікаво, за якими критеріями набирають зараз людей в мєнтовку?. Від недобору беруть всіх підряд, кого попало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus