USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

П’яний волинянин викрав автовишку та кинув її через 800 метрів

19 Вересня 2018 13:15
У Володимирі-Волинському 59-річний чоловік вирішив проїхатися на автовишці, за що отримав обвинувачення в «незаконному заволодінні транспортним засобом». Інцидент стався 18 вересня близько 14:00, інформує БУГ.

Як повідомили правоохоронці, на вулиці Олександра Олеся, в районі станції техобслуговування, був припаркований службовий автомобіль – автовишка червоного кольору, яка належить «Будмонтажмеханізації». Працівник вийшов з авто, однак залишив ключі та документи в кабіні водія.

Коли ж побачив, що невідома особа сіла за кермо та поїхала на його авто, викликав поліцію. Машину знайшли на вулиці Луцькій, за 800 метрів від місця викрадення.

«За гарячими слідами» правоохоронці встановили, що незаконно заволодів автівкою житель Володимира-Волинського. Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння та, помітивши незакриту машину, вирішив проїхатися. Наразі чоловіку інкримінують «незаконне заволодіння транспортним засобом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus