USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Піар-директор благодійного фонду «Алкоголь Стоп» пройшов у Раду від «Слуги народу»

24 Липня 2019 12:24
Піар-директор благодійного фонду «Алкоголь СТОП» Павло Мельник, висуванець від партії «Слуга народу» виграв у депутата Верховної Ради Сергія Валентирова, висуванця від партії «Опозиційна платформа – За життя» на позачергових виборах до Ради на окрузі № 81 у Запорізькій області.

Про це свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії, передають Українські Новини.

Згідно з ними, Мельник набрав 33,12%, або 24 356 голосів виборців за результатами підрахунку 100% електронних протоколів дільничних комісій.

Найближчий його суперник Валентиров набрав 30,35%, або 22 314 голосів.

Третє місце посів висуванець від «Аграрної партії України» Олег Каліман – він набрав 25,05% або 18 423 голоси.

Павло Мельник народився 26 червня 1984 року в місті Запоріжжя, є піар-директором благодійного фонду «Алкоголь СТОП» і проживає в місті Токмак (Запорізька область). До складу округу № 81 входять місто Токмак, Веселовський, Михайлівський, Приазовський, Приморський, Токмацький і Якимівський райони.

Ексдепутата Сергія Валентирова вважають одним із замовників вбивства учасника бойових дій на Донбасі Віталія Олешка з позивним Сармат. Щодо цього журналіст Юрій Бутусов розповів: «Бердянськ – маленьке місто, тих, хто сміє виступати проти влади – одиниці, і Олешко був одним з найбільш активних і зухвалих. Сам Пономарьов зараз – народний депутат у групі «Воля народу», а колишній директор «Агринола» і його друг Сергій Валентиров – депутат Блоку Порошенко. Тому Пономарьову і Валентирову все сходить з рук – навіть те, що через постачання неякісного масла «Агрінолом» були виведені з ладу танки 17-ї танкової бригади». Згодом, поліція оголосила, що затримала ймовірного замовника вбивства Сармата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus