USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

П’ять причин відпочити в «Околиці»*

9 Серпня 2021 12:39
Відпочинковий комплекс «Околиця», що поблизу Маневичів, має вже чимало прихильників. Адже ті, хто знайомий з його роботою, не тільки повертаються сюди, а й радять друзям та знайомим. Саме тому «Околиця» ось уже 15 років є улюбленим місцем для святкувань весіль, ювілеїв, сімейних торжеств та дружніх посиденьок, або ж просто цікавого й змістовного дозвілля. І на це є низка причин.

Незабутні краєвиди

Розташований комплекс у мальовничому куточку біля лісу. Чисте повітря, насичене озоном і пахощами хвої, зелені газони обабіч зручних альтанок для застіль на свіжому повітрі стануть хорошою альтернативою шуму густозаселених районів.
Це – чудове місце не тільки для тих, хто хоче відсвяткувати якусь подію на лоні гарної природи, а й для тих, хто бажає вирватися з суєти буденності та просто відпочити на природі.

Тут проводять надзвичайні фотосесії й у вишуканих інтер’єрах, і на фоні природи. Сама ж територія – царство зелені та буяння фарб. Декоративні кущі й квіти поєднуються зі зручними доріжками і прибраними газонами, обплітаючи затишні альтанки і створюючи казкову атмосферу.
Вишуканий ресторан

Страви української та європейської кухні припадуть до смаку і гурманам, і любителям класики. Адже тут не тільки вміють красиво подати, а й смачно готують. Зі смаком сервірований стіл, вишукана подача навіть звичних традиційних страв чудово доповнюють будь-яку радісну подію.
Тут можна замовити і традиційний шашлик чи страви, зготовані на грилі на свіжому повітрі, і вишукані десерти й елітні напої.
Дозвілля для всіх

«Околицю» дуже люблять за те, що тут дбають про кожного клієнта. Тож заклад підходить для відпочинку і в дружній компанії, і у сімейному колі, адже навіть найменших діток тут є чим забавити. На території комплексу – ціле дитяче містечко з батутом, електромашинками і навіть мінізоопарком. Тож поки дорослі насолоджуються стравами чи фотографуються, або ж просто спілкуються в дружньому колі, діти можуть покататися на машинках, вдосталь настрибатися й набігатися, а ще погодувати оленя, подивитися, як живе дикобраз чи як руда білка смакує горішками.
Комплекс часто обирають для святкувань випускних вечорів, весіль. На великій території розташований зручний танцмайданчик, де кожному з гостей знайдеться місце. А молодь дуже любить тут фотографуватися. На особливу увагу заслуговує оформлення інтер’єрів, яке прискіпливо виконують залежно від тематики заходу.
Обирають заклад також для корпоративів, сімейних свят.
У комплексі є й готель

Відпочинковий комплекс «Околиця» включає не тільки ресторан і прилеглу територію, а й невеликий готель, де втомлені гості можуть переночувати та відпочити в затишній домашній атмосфері. А для молодят, які вирішать святкувати весілля у закладі, дарують перебування у найкращому готельному номері.
Завдяки тому, що комплекс має чималу територію, гучні святкування не заважають постояльцям готелю відпочивати. А приємний та ввічливий персонал повсякчас дбає про охайний вигляд номерів і чистоту.
Увесь спектр послуг

Власниця комплексу «Околиця» Людмила Федорчук розповідає: заклад постійно вдосконалюють, додають щоразу щось нове, аби тут було приємно відпочивати.
«Ми намагаємося зробити для наших гостей максимум, щоб вони поверталися до нас ще не один раз», – каже вона.

Тут можна замовити святкування і для великої компанії, і для вузького сімейного кола. Причому гостей тут легко розміщують так, що компанії не заважають одна одній. Застілля можна організувати і в самому приміщенні ресторану, і в альтанках, які не поступаються інтер’єром.
В «Околиці» навіть є автомийка, де можна привести до ладу автомобіль, якщо хтось захоче поїздити лісовими дорогами, аби набратися нових вражень, чи просто змити дорожній пил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бляхар Показати IP 10 Серпня 2021 23:00
А ціни як? Луцькі чи дешевше?
Бляхару Показати IP 12 Серпня 2021 23:52
Космос)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus