USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.88

П’ять українських міст змагатимуться за проведення Євробачення-2017

3 Липня 2016 13:19
Київ, Львів, Дніпро, Одеса, Харків – це п’ять міст, які подали заявки на проведення в себе пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Нагадаємо, у Стокгольмі у фіналі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2016" виграла Джамала, яка представляла Україну з піснею про депортацію кримських татар.

«Що об'єднує всі ці українські міста? Вони за останні декілька днів подали (в зазначеному порядку) заявки на прийняття в себе Євробачення-2017.

У відповідь міста миттєво отримали від НТКУ умови, підписали договір про нерозголошення того, чого розголошувати не можна з міркувань безпеки, та взялися за заповнення заявок. Мають на це трохи більше двох тижнів.

Де було б правильно це зробити, ви думаєте? Давайте в коментарях, поки не почалось змагання пропозицій. Спробуйте підійти тверезо, керуючись не тільки локальним патріотизмом, а аргументуючи прагматично», - написав Аласанія.Нагадаємо, конкурс з відбору міста, в якому проводитиметься Євробачення-2017, відбудеться в чотири етапи. Переможця оголосять 1 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus