USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тоня Матвієнко подарувала лучанам ліричні пісні під бандуру зі Swarovski

8 Листопада 2016 16:05
Нарешті втілила свою мрію про повноцінний сольний концерту Луцьку українська співачка Антоніна Матвієнко, яка просто й лаконічно йменує себе Тонею.

Радості від зустрічі з нею не приховували і прихильники її творчості, які не тільки гучно аплодували, а й дарували квіти і солодощі, - повідомляє Таблоїд Волині.

Після концерту вони чималою ватагою очікували співачку біля сцени Волинського академічного облмуздрамтеатру, адже вона пообіцяла дати усім охочим свій автограф і сфотографуватися на згадку.

«Присвячую свій тур «Тобі» кожному з вас. Я так скучила за глядачами, за виступами, коли була у декретній відпустці. Зараз моїй молодшій донечці – дев’ять місяців. До речі, у нас вже є друга Ніна Матвієнко. Мама була приємно здивована, коли ми з Арсеном (Мірзояном – авт.) показали їй свідоцтво про народження», - за це зізнання Тоні особливо гучно аплодувала публіка.
Взагалі ж вона після кожної пісні розмовляла із залом, відкриваючи свою душу не тільки в піснях. Якось на гастролях у США вона була приємно здивована, що навіть афроамериканців «пробрала» пісня «Ой, верше мій, верше» у її виконанні. Чимало оплесків подарували за неї того вечора й лучани.

Своєрідним відкриттям для слухачів того вечора став бандурист Валентин Лисенко. Як виявилося, він – наш земляк із Володимира-Волинського, який не тільки грає на бандурі, а й сам уміє виготовляти цей інструмент. Та ще й із кришталиками Swarovski, як зауважила Антоніна.

Поки вона переодягалася, її колега зіграв декілька відомих українських і зарубіжних мелодій – від «Я піду в далекі гори» до «Yesterday». Разом вони виконали пісню «Не метелиця», з якою Тоня підкорювала «Голос країни».
«Тоді ніхто з суддів не повернувся до мене. Добре, що ви усі зараз до мене передом сидите», - іронічно мовила співачка. Вона зазначила, що любить виконувати не тільки сучасні пісні, а й народні. Адже є донькою своєї мами, яка присвятила своє життя не тільки виконанню, а й збиранню автентичних українських пісень.

До речі, про спадкоємність голосу - якби випадковий слухач вскочив до зали театру посеред концерту, то, почувши слова «Квітки-душі», цілком зміг би подумати, що її виконує… Ніна Митрофанівна.
Антоніна ж поділилася з волинянами, що тоді, коли ще не обрала амплуа естрадної виконавиці, хотіла завжди бути поближче до наших «зірок». Тому їй дуже приємно зараз із ними товаришувати, зокрема, із Наталією ДзеньківLama. На підтвердження цього виконала їх нову спільну пісню – «Мій милий».
Загалом, у репертуарі виконавиці – ліричні пісні, але наостанок виконала й веселу «Коханий» (слова Петра Запотічного, музика Ігоря Білозіра). Пританцьовуючи в такт легендарній композиції, вона пішла до глядачів і запросила до танцю одного з чоловіків, як з’ясувала в процесі, на ймення Юра.
Не обійшлося того вечора й без виконання «на біс», і з вуст Тоні залунало: «Ой, летіли дикі гуси-и-и…». «Вже 45 років летять до слухача»,- констатувала вона на завершення дійства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Gala Показати IP 9 Листопада 2016 09:46
Надзвичайний концерт, дякую Тоні за отримані емоції...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus