USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Білий дім принесли сміття з нацпарків США, яке не прибирають через «шатдаун»

9 Січня 2019 10:48
До Білого дому у Вашингтоні принесли сміття з національних парків, яке не прибирають через «шатдаун», пише TheБабель з посиланням на Hill.

Сміття принесли два конгресмени-демократи від штату Каліфорнія Джекі Спейєр і Джаред Хаффман. Таким чином вони вирішили висловити своє обурення позицією Трампа.

Законодавці принесли до головного входу в Білий дім сміттєві контейнери, на яких було написано: «Сміття Трампа». За словами конгресменів, вони зібрали ці відходи минулого тижня в одному з каліфорнійських національних парків, прибиранням якого повинна займатися Служба національних парків США. Вона не працює через відсутність фінансування після того, як уряд США призупинив роботу «Містер Трамп, ось ваше сміття. Ми виконали роботу за деяких ваших співробітників Служби національних парків», — сказала Спейер. Як пише видання, більшість парків, як і раніше, відкриті для відвідувачів, але профілактичні роботи там, зокрема прибирання сміття, тимчасово не проводять.

Нагадаємо, поточний шатдаун в США увійшов у трійку найдовших в історії країни.

22 грудня 2018 року адміністрація США оголосила про часткове припинення роботи федерального уряду. Причиною стали невирішені розбіжності між Конгресом і Білим домом, що наполягає на фінансуванні зведення стіни на кордоні з Мексикою. Лідери демократів, що мають більшість в Палаті представників, і чиновники адміністрації США не змогли домовитися в суботу, 5 січня, про відновлення роботи уряду Сполучених Штатів в повному обсязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus