USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під час дебатів можуть інсценувати замах на Порошенка, – ЗМІ

19 Квітня 2019 08:43
В Управлінні державної охорони за останні дні пройшло кілька неофіційних нарад серед керівного складу і ряду профільних фахівців. Вони були присвячені дебатам на стадіоні «Олімпійський», які відбудуться 19 квітня о 19:00 між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Як стало відомо «Страні», мова йшла про інсценування замаху на Петра Порошенка – або прямо на стадіоні, або напередодні його прибуття туди.

Мета операції – звинуватити в агресії прихильників Зеленського і створити ореол жертовності президенту Порошенку напередодні голосування 21 квітня.

Яким чином буде організований це замах – джерело «Страни» в УДО не повідомив.

У той же час тема замаху на життя кандидатів сьогодні двічі піднімалася на українському телебаченні. Тобто, спостерігається деякий «розігрів» цього питання в суспільній свідомості.

Так, в ефірі програми «Велике інтерв’ю з Надією Савченко» один із ведучих підняв питання безпеки дебатів.

«Я чув, є ризик, що стадіон може бути вражений саме мінометами. Тому що зверху найзручніше було б, з якоїсь відстані ...», – сказав Голованов Савченко, яку, нагадаємо, звинувачують у намірі розстріляти Верховну Раду з мінометів .

На це нардеп, пославшись на свій миротворчий досвід в Іраку, відповіла, що якщо поліція зможе організувати7-кілометрову зону безпеки навколо стадіону, то тоді боятися нема чого. Правда, ведучі засумнівалися, що така зона можлива в умовах міста.

Другий раз ця тема прозвучала в ефірі програми «Право на владу», де сьогодні виступав Володимир Зеленський. Запрошений до студії журналіст Дмитро Гордон висловив побоювання, що на стадіоні може статися теракт. І порадив Зеленському не йти на дебати.

«Я розмовляю в ці дні з багатьма генералами міліції колишньої і поліції нинішньої. Вчора мені з болем дзвонив Микола Олегович Піддубний, генерал МВС ... Він сказав мені: "Діма, це смертельно небезпечно для життя. Ніхто не може гарантувати безпеку як окремо взятого кандидата, так і людей, що зібралися на стадіоні. Якщо ти побачиш Зеленського, скажи йому: треба відмовитися від дебатів ".

Також Гордон сказав, що одну з двох сцен можна підірвати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 19 Квітня 2019 10:01
зелені віруси і гібридні технології
факт Показати IP 19 Квітня 2019 10:06
Це тільки Порошенку і його людям це треба! Риторика грубощів, зневаги, погроз і залякувань лише від команди Порошенка йде і тільки він так тримається за влвду зі своїм оточенням, що піде на все! Думай ТЕ!
Клава Показати IP 19 Квітня 2019 12:16
Надюху теж обожнювали, поки не розтулила писка..
Кому вигідно Показати IP 19 Квітня 2019 12:26
Хто стане в. о. Президента?
Навуходоносор Показати IP 19 Квітня 2019 14:35
Все это напоминает американский анекдот о Неуловимом Джо. На вопрос "отчего же он такой неуловимый?", янки-юмористы отвечали "оттого, что он нахрен кому нужен".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus