USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Під час протестів у Тбілісі постраждали 27 людей

9 Листопада 2020 12:41
У Тбілісі під час протестів біля будівлі ЦВК постраждали щонайменше 27 осіб.

Про це заявив заступник глави МВС Грузії Кахабер Сабанадзе на брифінгу у понеділок, 9 листопада, передає Корреспондент.net.

«Під час акції постраждали 14 правоохоронців, три представники ЗМІ і до десяти учасників акції. Частині постраждалих першу допомогу надали на місці, а деяких доставили в клініки», – сказав Сабанадзе.

При цьому поліція затримала 19 осіб за порушення громадського порядку і непокору поліції.

Нагадаємо, 31 жовтня у Грузії відбулися парламентські вибори. Більшість голосів на них знову здобула правляча "Грузинська мрія". Грузинська опозиція провела мітинг в Тбілісі і зажадала проведення нових парламентських виборів.

Напередодні у Тбілісі протестувальників розганяли водометами. Акція біля будівлі ЦВК була абсолютно мирною. В основному там були журналісти, основна маса учасників акції була на підході, коли влада несподівано стала застосовувати проти них водомети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus