USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час протестних акцій «тітушки» вбили журналіста

19 Лютого 2014 08:26
У Лікарні швидкої допомоги помер журналіст газети "Вести" В'ячеслав Веремій, який отримав поранення після зіткнення з "тітушками".

Про це повідомила Варта Майдану у лікарні, - пише Українська правда.

Згідно з останньою інформацією, його біля Михайлівської площі тітушки витягнули з таксі, побили і прострілили живіт.

"Помер від вогнепального поранення в живіт журналіст газети "Вести" В'ячеслав Веремій. Тітушки на Володимирській. Їхав у авто", - написав його колега Анатолій Велімовський.


Газета "Вести" повідомляє, що "у середу пізно ввечері, в Києві, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської, навпроти ресторану "Чорне порося" невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на Веремія, який повертався на таксі разом із ІТ-спеціалістом Олексієм Лимаренком".

"Коли автомобіль зупинився на світлофорі, невідомі почали розгойдувати авто і закидати його "коктейлями Молотова", - сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, таксиста і пасажирів таксі витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозну травму ноги. Лимаренку спотворили обличчя, а Веремій отримав кульове поранення в груди. Журналіст перебував у реанімації лікарні швидкої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бульба Показати IP 19 Лютого 2014 10:17
"невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на Веремія" - по описанию подходит "майдауны". Им пох кого мочить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus