USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час затримання суддя-хабарник відкрив вогонь і втік

29 Березня 2016 23:35
Під час спецоперації із затримання судді-хабарника, підозрюваний відкрив вогонь і втік. Про це повідомляють у прес-службі НАБУ.

Сьогодні, 29 березня, детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Національної поліції викрили одного із суддів Малиновського районного суду Одеси на отриманні неправомірної вигоди у сумі 500 тисяч гривень.

Вказані кошти посадовець вимагав через посередника для винесення певного судового рішення у цивільний справі про стягнення боргу. Під час проведення слідчих дій вказаний суддя чинив опір працівникам Національного бюро застосувавши вогнепальну зброю на ураження. Після того залишив зброю та, скориставшись наявністю статусу «недоторканності судді», зник з місця події.

За даним фактом детективами НАБУ ведеться досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального Кодексу України (одержання неправомірної вигоди).

Наразі проводять обшуки та інші невідкладні слідчі дії, перевіряється можлива причетність до скоєння злочину заступника голови Малиновського районного суду Одеси.

Ця операція ще раз підтверджує той факт, що зняття статусу «недоторканості суддів та депутатів» є невід’ємною частиною ефективної боротьби з корупцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 30 Березня 2016 00:40
СБУ профффесіонали))))То не патріотів сажати і бурштин кришувати))Вкотре зганьбилис.Нафіг таку службу
апап до Анонім Показати IP 1 Квітня 2016 15:16
а СБУ тут до чого?
волинянам Показати IP 30 Березня 2016 02:06
філюк не втікає)))))))))))))))))))))))
Кейт Показати IP 30 Березня 2016 08:04
Вот это облажались. Опыт против молодости. Только речевки могут приговаривать и автолюбителей ганять.
так зайшов Показати IP 30 Березня 2016 09:03
Під час проведення слідчих дій вказаний суддя чинив опір працівникам Національного бюро застосувавши вогнепальну зброю на ураження. Після того залишив зброю та, скориставшись наявністю статусу «недоторканності судді», зник з місця події. то так можна було усіх перестріляти бо в нього недоторканність. що за бред
Лучанка Показати IP 30 Березня 2016 09:08
Як це втік?? на очах у всіх?...Напевно йому ще й двері відкрили лакеї і в карету посадили і ще й супровід з охороною організували
не лучанин Показати IP 30 Березня 2016 15:28
суддя не" винен" так як і діамантові прокурори ! правосуддя продано ! і закон існує тільки для бідних
аноніму Показати IP 31 Березня 2016 08:04
читай букви, грамотей. де там побачив сбу?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus