USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відсторонений від роботи суддя-хабарник розглядатиме кримінальну справу?

25 Липня 2017 10:49
Суддя Ковельського міськрайонного суду Олег Василюк, якого відсторонили від посади через хабар, 25 липня має розглядати кримінальну справу. Про це повідомляє Район.Ковель.

Нагадаємо, Олега Василюка, затриманого 8 червня під час отримання хабара у розмірі 4 тисяч гривень Як повідомлялося, Вища рада правосуддя відсторонила від посади до 9 серпня.

Натомість на офіційній веб-сторінці суду зазначається, що 25 липня Олег Василюк має розглядати кримінальну справу щодо обвинуваченого Віктора Калінчика за «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Відомо, що Віктор Калінчик, працюючи тренером із дзюдо Федерації дзюдо України, був засуджений вироком Ковельського міськрайонного суду 25 листопада 2016 року на 6 років позбавлення волі, але апеляційний суд Волинської області під головуванням голови суду Петра Філюка ухвалою від 23 березня 2017 року скасував вирок та призначив новий судовий розгляд у Ковелі в іншому складі суду.

Справа потрапила Олегу Василюку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus