USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Під директором Волинського телебачення «захиталося крісло»

30 Липня 2014 18:34
У Києві відбулась зустріч волинських громадських активістів із головою Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олегом Наливайком.

Тема розмови - діяльність Волинської державної телерадіокомпанії та звільнення генерального директора компанії Ольги Куліш, - інформує ТРК «Аверс».

Олег Наливайко повідомив, що отримав багато звернень як на підтримку, так і проти перебування Ольги Куліш на відповідній посаді. Відтак, на думку пана Наливайка, позиції щодо цього питання в представників медіа-спільноти, громадськості та колективу ВОДТРК доволі різні. Але голова Держкомтелерадіо пообіцяв розібратися в ситуації.

Також посадовець зазначив: процедура звільнення керівника обласної державної телерадіокомпанії дуже складна. Він навів приклади інших областей, де керівники, яких звільнили, згодом, у судовому порядку, відновилися на посадах через неякісно прописані умови контракту.

Водночас, посадовець зазначив, що контракт Ольги Куліш завершується восени. Тоді оголосять відкритий конкурс на заміщення посади і саме конкурсна комісія за участю медіа-спільноти, громадських активістів, представників влади й вирішить, хто очолить Волинську обласну державну телерадіокомпанію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
дідо Показати IP 30 Липня 2014 18:42
Державні змі давно пора розпродати. а то перетворились на притулок для безробівтних та безплатний піар для чинуш.
глядач до дідо Показати IP 30 Липня 2014 21:00
Піару чинуш, дійсно, забагато. Не можна так оспівувати владу! А до чого тут притулок для безробітних - не зрозуміло!
Пирожченко Показати IP 30 Липня 2014 18:51
Не включаю волинське тб вже 10 років. Заспокоївся, не пю на ніч чай з мяти, не верне на блювотину. А на кого дивитися? На папугу Микиту і слухати про високі надої климчуківсько-китайськими доїльними апаратами, яких люди завезли на металолом? А компанію, як власність, передав для Куліш служитель влади Пирожко. І досі там крутиться, як скарлатина. Бридоття!
Петро Показати IP 30 Липня 2014 19:17
Волинська ОДТРКа- дивний прокомуністичний,пострадянський,совдепівський,застарілий центр непрофесіоналів і неуків. Там завжди побачиш сумнівні проповіді промосковських попів,де обов'язково обливаються брудом украінські культурні,обрядові старовинні цінності. ОДТРКа всі своі новини перевіряе в ВОДА. До ефіру не допускаються нові творчі сили. Молодіжні програми проводять малоосвічені непрофесіонали на рівні дрімучоі замодіяльності. Відвертих проблемних програм з яскравим,цікавим,професійним відеорядом... катма. А той волинський ''Аверс''-це взагалі відрижка минулого і трансляція застарілого промосковського ТВ. У Волині ТВ -це застій,нездарність,відсутність профі,все з вулиці та за телефоном набране безосвітне чухло.Бо ж всі знають,як утворювались ті ТВ в незалежній Украіні,вчителі,самодіяльні косноязичні напівжурналісти,найгірші з артистів театрів, чиновники від культури,ну хіба технічний склад щось елементарне тямив. Жодного з справжніх фахівців з вищою освітою,ого-це ж треба квартиру дати,добру зарплату,а він або вона ще будуть вимагати професійності, ставити умови. Не треба,якось своіми силами-от і телебачення таке вже 20 років. Докорінна зміна спеціалістів,техніки,монтажерів,телеоператорів,телережисерів,тележурналістів,телеведучих. От попросіть у когось з працівників волинських ТВ показати диплом професіонала- зеро. Таке і телебачення разом з усіма КУЛІШАМИ.
приватний оператор Показати IP 30 Липня 2014 20:04
А якої вони думки про себе! Порозмовляйте з обвішаною медалями Андрушко, чи з чоловікоподібною з баритонним голосом, як у Дмитрія Хворостовського - Вегерою, чи з зовсім без сірої речовини Войтович, Вони вам таке про телебачення скажуть, що у вас очі на лоб полізуть. Познер їм в підметки не годиться. А петеушник Криштоф - випускник журавлівської "сорбонни"? Герої його передач - вуличні люди, бомжі, невдахи. З ними він може розмовляти на рівних.
Наталія Показати IP 30 Липня 2014 20:28
Жахливо читати отаке! Невже все так погано? Якщо ви не дивитесь Волинське телебачення, то звідкіля знаєте про непрофесіоналізм персоналу і передачі які транслюються? Ваші емоції занадто агресивні по відношенню до цілої команди людей, які являються професіоналами своєї справи! І складається враження, що ви один із ображених. Занадто ядовиті ваші слова і ніякої конкретики! Не варто всіх міряти однією міркою і обливати помиями! А їх у вашій душі видно дуже багато зібралось(( Шкода!
все до Наталія Показати IP 30 Липня 2014 22:37
так погано.все гарно було б для 80 років..
брєжнєвці до все Показати IP 30 Липня 2014 22:39
самозакоханні..чого варті ваші "новорічні вогники" та "відкритості влади в різних позах"
Волинянин до брєжнєвці Показати IP 30 Липня 2014 23:56
Люди та кому воно потрібне це нещасне ВТ у вік інтернету, та віддайте його собакам.
глядач Показати IP 30 Липня 2014 21:50
справжній телеглядач завжди дивиться свій канал і зазвичай підказує, радить, критикує. а болотяне чмо, яке досі не може забутися, як його вигнали з того телебачення, або як колектив у 90 відсотків оцінює її як людину і як фахівця, пише дурню, аби ще раз про себе нагадати. але це вкотре засвідчує рівень вихованості, порядності і професіоналізму тих, кого, на щастя, позбулися, або при реформуванні позбудуться. так щр сліпому видно: особисті рахунки - і не більше, а рівень волинського телебачення оцінили справжні професіонали, вивівши його в сімку кращих державних телеканалів україни. так що, "приватний операторе", заткни свою приватну камеру - думаю, сам знаєш куди - і наливай далі, то ніщо, що закодувався... а зеру "петру" і сказати нема що, клініка з набором справді прокомуністичних фраз, оцінок і висновків. відразу видно "справжнього" профі, який збирається робити "Відверті проблемні програми з яскравим, цікавим, професійним відеорядом". що тут скажеш - сільон однако. ну, і тим, хто 10 років не дивиться вт. ну, і не дивіться. але з перепою всеодно вас тягнутиме на "блювотину". і насамкінець. не люблять вт, а кожне преться свою пику засвітити на екрані, чи показати на сайті, наскільки прямі звивини. не любіть вт і далі. думаю, проживем. а кунинець з даманською ніколи керувати вт не будуть, хай хоч за одне місце вкусяться.
не приватний до глядач Показати IP 30 Липня 2014 21:56
1 не оператор. ВТ- в1д вашого лебез1ння перед владою ВЕРНЕ!!!!!!!!!!!!!! Тому то ви 1 найкращий державний телеканал - ви п1д державою, п1д владою, якою б вона не була. До журнал1стики немаю н1якого в1дношення.
проффесіанали до глядач Показати IP 30 Липня 2014 22:56
я колись писав робіть ті зарісовки в коровниках з минулими та майбутніми крепкіми гаспадарниками за приватний кошт..
Розетка Показати IP 30 Липня 2014 22:12
Ну,хіба ж секрет, що передав у спадок посаду для пані Ольги її багаторічний йо...р. А разом з посадою і ще комуністичні засади. Луцьк місто маленьке і хто від кого має дітей ні для кого не секрет
творець до Розетка Показати IP 30 Липня 2014 22:40
хіта "наша катерина" шпілив не тільки ту а й ту?а жінка свалила в штати..
його до творець Показати IP 30 Липня 2014 22:48
шпілили бориси..він шпілив їх..інтєлігггенція..
1'111 Показати IP 30 Липня 2014 22:18
воно хоч ромовляє?
Петро Показати IP 30 Липня 2014 23:06
Якщо про мене,то мене з Волинського ТВ не виганяли і я не підшивався. Які дурниці. А про ваш ТіВішний професіоналізм зауважу-ваші журналісти овідеоряджують своі коментарі,а профі монтують відеоряд на основі сценарію та приблизних текстових''риб'',а потім озвучуеться( накладаеться звук)матеріал. Це перше. Друге: телеоператори,крім одного,це любителі,аматори-ім тільки весілля знімати,а вашим монтажорам тільки ті васілля й монтувати. Я вже тексти новин не чіпаю-газетні замітки,ведучі-''розмовляючі голови'',навіть переходів з камери на камеру не робиться. Ви не піньтесь. Вам потрібно виховувати профі молодь-іх треба вивчати у ВУЗах профільних і брати на роботу. А випадкові люди потрібні хіба на посилках. В Киеві,Одесі,Львові готують професійних працівників телебачення,навіть профільних адміністраторів. Тоді ви зможете заповнити власною продукціею свій ефір. А новини повторювати однаковісінькі декілька разів на день-це аматорство. Картинка не якісна-застаріле обладнання,мабуть зі списаного з киівських телестудій. Рівнем SVHS вже нікого не здивуеш. А тупі чиновники обласні ні фіга в цьому не тямлять ,тому й лізуть''в телек''. Жодного прямого ефіру-ознака підконтрольного,аматорського ТіВішняжства. Кореспонденти,коли беруть інтерв'ю-тями не мають, про що говорити з професіоналом своеі справи,запитання задають типу-''а на ваших деревах у саду ростуть великі кукрудзини?". Не піньтесь. У вас нема профімолоді,нема кому рухати справу вперед-до справжнього телебачення,як мистецтва- інформвізуального інтелектуального та розважального мистецтва. Але вам складно. Киівське телебачення вторинне -всі програми злямзлені з Европи або США,нема кому придумувати. А на волинських ТіВішках і не передбачено,щоб хтось щось придумував. Злямзити,залізти в старий архів комуночасів і запустити телепередачку про Карасин,Маневичі і пам'ятник Леніну,музей з прапорами совдепіі-краса немигленна. От ваш професіоналізм. Хоча того пам'ятника Леніну в Маневичах давно вже не існуе.А ви, Наталю та глдачу, пінитесь. Свое треба захищати,але треба мати тяму про те,що захищаеш,а ви думаете,що скрізь йолопи.''Завжди пам'ятай,що твоі творіння може подивитись твій вчитель,тому все роби,як для Бога твоеі справи''. У вас багато дурниць і халяви,халтури і невігластва,ось як у Ворона в його ''бесідах'' з ееееееее-уууу--ннннууууу-беее-мееемм. Шануйтесь. Бо я дійсно можу розсердитись.
ХОВРАХ. Показати IP 31 Липня 2014 00:14
Я по текстах відчуваю, що пишуть собрати, які хочуть стати агрономами. Бо в нас е гасло"Кожний ховрах -агроном!"
босяк Показати IP 31 Липня 2014 05:18
волиньке тб-повній отстой!!!!!!!! як не спивають-то танцюють!!! маразм !!!!!
Штефан, Луцьк Показати IP 31 Липня 2014 08:45
Волинська ОДТРК - це сталінська гідра, що існує за гроші платників податків для прославляння "вождів" і "вождиків" у Луцьку і на периферії. Пустовіт нічого із тим чудовиськом не зробив. Навіть не спробував. Гунчик... Навряд чи. Славила Клімчука, хвалила Войтовича і Башкаленка. Кланялася Романюку. Покривала корупційні злочини мера Нововолинська В.Сапожнікова. Особливо запопадливі у цій справі шеф радіо В.Свириденко та його братія - послухайте беріївську передачку "Говорить Нововолинськ". Плакатимете горючими слізьми.
з вт Показати IP 31 Липня 2014 09:18
це ж треба: ніхто не дивиться цю сталінську гідру - і стільки відгуків. але найцікавіше - один перед одним старається знайти найсмердючіші помиї. всім отим вболівальникам скромне побажання: ви безперечно дуже крепко розбираєтеся в політиці, у футболі і в телебаченні. флаг вам у руки і порсайтеся й далі в своїх помиях у власних звивинах. ви того варті. не більше. і хай бог боронить від таких вчителів, для яких і волинське отстой, і київське вторинне, а в нього на хуторі - ото справжнє телебачення
лучанка Показати IP 31 Липня 2014 11:33
Прочитавши переписку, не видно тільки одного, хто так рветься на посаду Куліш. Напишіть будь-ласка, хто такий геніальний і розумний, хто організовує заворухи на ВТ?
ВСІХ до лучанка Показати IP 31 Липня 2014 19:00
КУЛІШ НА Х...ДЕ Б ВОНИ НЕ ПРАЦЮВАЛИ.ДЕРЖАВІ ТАКЕ НЕ ТРЕБА.І ТРАКІ СТРУКТУРИ.ПЕРЕСТРОЙКА ЗАТЯГНУЛАСЬ.ТОВАРІЩІ ВСІ НА Х..
Ірина Показати IP 31 Липня 2014 11:39
Неетично ображати людей - а тим паче "копошитися" у їх особистому житті. Куліш - керівник на своєму місці. А той, хто має "ангельські крила" і пише таку дурню, мабуть, її рівня не досягне ніколи. Бо Куліш, перш -а все дуже порядна людина....
Валєра Показати IP 31 Липня 2014 11:50
А мені нормальний канал, хоть новості є людські
Інна, журналіст ВОДТ Показати IP 31 Липня 2014 15:33
Безперечно, і танцюють на Волинському телебаченні, і співають. Але крім танців та співів є ще й цікаві передачі та сюжети про талановитих, відомих професіоналів сучасності та геніїв минулого. Чимало програм є для дитячого перегляду і під час канікул, і в період навчання ("Дитячий світ", "Канікули, канікули"). Що стосується відеозйомки та монтажу, то, на мою думку, оператори та інженери зробили великий крок вперед (якщо не вірите, прогляньте телепрограму каналу "Нова Волинь" та знайдіть час для перегляду кількох нових різнопланових передач, наприклад, "Поліський Наполеон", "Молодіжний вимір", "Солодкий вікенд", цикли передач "Видатні волиняни","Роки і долі", "Історія без купюр","Урок для батьків", "Грані", "Спорт для всіх" і т.д. і т.п).Наші теле та радіожурналісти працюють над створенням чималої кількості конкурсних передач, за які отримують почесні місця! Якщо канал не подобається - можна його просто не вмикати, якщо не подобається людина, то хоча б не ображати, тим більше, публічно!
золоті до Інна, журналіст ВОДТ Показати IP 31 Липня 2014 19:02
батони,незамінні просвітникі..ти при свому розумі,дитинцю?поможи мамі корову доїти поїдь..це хоч якась користь..
Інна, журналіст ВОДТ до золоті Показати IP 1 Серпня 2014 09:19
Не така вже й я "дитинця"! У самої є діти. А корови моя мама не тримає, бо живе у місті!Тому не потрібно мене нікуди відправляти!!!Цікаво, а яку ж користь ви приносите для суспільства і своєї мами, що так за інших переживаєте?!Займаєтесь видобуванням золота, чи відповідаєте за надої корів? Золотом у нашій професії журналіста є люди, які достойні телефільмів!Тому краще з користю провести час на створення передачі про них, ніж тут його витрачати на нікому не потрібні "гавкання"!
Тетяна. Журналіст ВО Показати IP 31 Липня 2014 16:03
Напевно Доманська і претендує на генерального. А головне, якось підозріло, що висвітлює бесіду активісток з головою ДКТ - ТРК "Аверс". Хоча знаючі підлість та ненажерливість Величка, все стає зрозумілим. Зате на Волині є хоч один супер-класний телеканал! От уж професіонали там! Кожен! Величко - перший, заслужений журналіст України! Пане Олеже, давно вашого беканья-мекання-микання в прямих ефірах не чули. Розробляйте артикуляцію, кажуть, вибори на носі...
ви до Тетяна. Журналіст ВО Показати IP 31 Липня 2014 19:05
свої ср..чі не переводьте в біблію...рік який на дворі.вас сотні людей це крім сотень хай мізерних в більшості зарплат сотні відрахувань в пенсійні фонди,міліони вкрадені на обслуговуванні приміщень та обладнання і т.д. все6 раді стабільної твоєї пенсії?де щось схоже є крім країн снг?
З ВОДТРК Показати IP 31 Липня 2014 21:11
А нещодавно пан Олег був на ефірі Волинського телебачення і гарненько розповідав про революцію і про те, як ЗМІ мають висвітлювати цю тему. Співав гарну пісеньку, так, що про Куліш він досить хорошої думки і про контору теж!!!
А я знаю Показати IP 31 Липня 2014 21:28
Як Доманську не хотіли брати на роботу на ВОДТРК і як вона на колінах журналістів просила робити сюжети, бо вижене Журавльов. Для роздумів...
ДО ВСІХ... Показати IP 31 Липня 2014 22:08
''НЕ СУДІТЬ,.ЩОБ І ВАС НЕ СУДИЛИ'' Слово є дар Божий.ІСУС ХРИСТОС сказав;''Кажу ж вам, що за всяке пусте слово, яке скажуть люди, вони дадуть відповідь у день судний; бо за словами своіми будеш виправданий і за словами своіми будеш осуджений''.[ Мф12.36-37]
а гроші до ДО ВСІХ... Показати IP 31 Липня 2014 23:09
то державні..проповіднички
лучанин Показати IP 7 Серпня 2014 00:06
Предыдущий руководитель из-за своего распутства не сумел вырастить достойную замену

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus