USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Під Ковелем бус зіткнувся з приміським автобусом

29 Червня 2016 18:26
Автомобіль «VOLKSWAGEN LT» зіткнувся із приміським автобусом «ПАЗ» сьогодні, 29 червня, о 13.30 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин неподалік села Волошки Ковельського району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав 23-річний пасажир автобуса, - повідомляють у прес-службі ГУНП у Волинській області.

На лінію «102» Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП, що сталося на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, неподалік села Волошки. Ймовірно, 27-річний водій автомобіля «VOLKSWAGEN LT» не надав перевагу в русі приміському автобусу сполученням «Ковель-Кашівка». У результаті зіткнення транспортних засобів «ПАЗ» з’їхав у кювет.

10 пасажирів приміського автобусу швидка медична допомога доставила в міську лікарню для проведення огляду. Відомо, що одного із пасажирів, жителя райцентру Іваничі госпіталізували, а інших після надання медичної допомоги лікарі відпустили додому.

Слідчі кваліфікуватимуть подію за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Червня 2016 19:47
Водій і перевізник цього пазика часто бувають п'яні в драбадан!!! А автобус певно тендер за ковбасу проходить, бо в такому стані їздить, як довоєнний трактор! Цьому перевізнику не завадила б перевірка прокуратури, ато колись їду, сидить хлопчина за рульом, дивний якийсь, а потім сказали шо то син перевізника і в нього епілепсія, такі хворі зовсім не повинні сідати за руль. Призвище перевізника Стамбульський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus