USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Луцьком спіймали п’яного водія Mazda, який не отримував посвідчення водія: як його покарали

1 Жовтня 2023 17:59
В обласному центрі Волині судили чоловіка, якого спіймали п’яним за кермом легковика. Правопорушника неодноразово штрафували за керування авто без водійського посвідчення, яке він взагалі не отримував.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

Дмитра Л. за кермом Mazda 6 зупинили 4 червня у селі Боратин. У водія були ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду він відмовився. Також з’ясувалося, що Дмитро Л. не мав права керування транспортними засобами, адже не отримував посвідчення водія відповідної категорії. Це правопорушення він вчинив повторно протягом року.

Читати ще: Волинянин, який не отримував водійських прав, удруге за рік попався за кермом: його оштрафували на 41 тис.

Дії чоловіка кваліфікували за ч.5 ст.126, ч. 1 ст. 130. На розгляд справи він не з'явився, тож суд розцінив це, як намагання уникнути відповідальності за вчинене адміністративне правопорушення.

Оскільки докази підтвердили вину Дмитра Л., суд оштрафував його на 40 тисяч 800 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 1 Жовтня 2023 18:25
"Правопорушника неодноразово штрафували за керування авто без водійського посвідчення, яке він взагалі не отримував". Перепрошую, можливо, я чогось не розумію. Відсутнє водійське посвідчення і злісний порушник продовжує водити авто? Тим паче, повторне порушення? А чому не вилучили автомобіль і не віддали на потреби ЗСУ? І останнє запитання? присудили штраф, а про те, чи буде їздити, чи ні - ні слова. Значить буде їздити. Можливо, я теє... Поясніть, хто розумний? Завчасно дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus