USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині висадилися парашутисти. Відео

15 Червня 2017 12:08
Повітряні Сили Збройних Сил України продовжують навчання на авіаційному полігоні у Волинській області, йдеться на сторінці Повітряного командування "Захід" у Фейсбуці.

Екіпажі бойових літаків різних родів авіації успішно здійснили практичне застосування авіаційних засобів ураження по визначених наземним цілям.

Окрім того, у взаємодії з підрозділами Сухопутних військ успішно відпрацьовані навчальні завдання по знищенню засобів повітряного нападу противника при прикритті військ та об’єктів фронту, нанесення удару по резервах противника, а також було здійснено десантування бойової техніки та особового складу Високомобільних десантних військ з літаків Іл-76 та Ан-26.

Як зазначив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Дроздов, за легендою навчань, було розіграно три варіанта ситуацій з практичним відпрацюванням завдань щодо прикриття з повітря військ (сил), які виконують завдання в системі протиповітряної оборони з припинення збройної агресії.

Слід зазначити, що авіаційні екіпажі виконували практичні завдання у складних умовах повітряної обстановки, пов’язаної з поганою погодою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
невже Показати IP 15 Червня 2017 12:16
Так таки під Луцьком?
Фаберже до невже Показати IP 15 Червня 2017 12:36
Під Донецьком треба висаджуватись!
До невже Показати IP 15 Червня 2017 14:50
То на Повурську , там де здохлих свиней повивозили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus