USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Під Луцьком жінка збила пішохода і втекла

11 Вересня 2017 14:34
Автомобіль “Volkswagen” збив пішохода й втік з місця пригоди, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Автопригода сталася по 2 годині ночі. Водій автомобіля “Volkswagen” на вулиці Горохівській у Гіркій Полонці допустив наїзд на 36-річного пішохода й втік з місця ДТП. Постраждалий – житель сусіднього села Оздів. Його госпіталізували в нейрохірургію Луцької міської клінічної лікарні.

Поліцейські оперативно встановили особу водія та розшукали транспортний засіб на якому було скоєно ДТП. Правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля перебувала 42-річна жителька райцентру Горохів.

За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus