USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Під Львовом аварійно сів літак, є загиблі. Оновлено

4 Жовтня 2019 09:20
Між Львовом та Сокільниками здійснив аварійну посадку вантажний літак Ан12. Він летів з італійського Віго до турецького Стамбула та здійснював посадку у Львові для дозаправки. Одразу ж перед запланованою посадкою він зник з радарів.

О 6:45 літак зник з радарів, а в аеропорту спільно з рятувальниками розпочали рятувально-пошукові роботи, повідомили в аеропорту «Львів».

Злітну смугу аеропорту закрили на зліт і посадку щонайменше на годину. Згодом стало відомо, що літак здійснив аварійну посадку неподалік від кладовища поряд з селом Сокільники.
Зазнаається, що на борту перебувало 8 чоловік, з них 7 членів екіпажу та одна особа, що супроводжувала вантаж. Після понад 40 хвилин пошукових робіт на зв’язок вийшов один із членів екіпажу та розповів про здійснену аварійну посадку. Літак було знайдено всього за півтора кілометра від злітної смуги аеропорту.

Згодом міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що внаслідок аварійної посадки загинули три людини.

"За попередніми даними 3 загиблих, 3 важко травмованих живих, 2 ще розшукують, продовжується рятувальна операція. Попередньо аварійна посадка здійснена у зв’язку з закінчення пального. Розпочато розслідування", - написав він у фейсбук.

За його даними, літак Ан-12 #UR-CAH належав авіакомпанії «Україна Аероальянс». Він виконував чартерний вантажний рейс #UKL4050 по маршруту Віко (Іспанія) – Львів із «3 членами екіпажу на борту».

На сайті компанії Ukraine Air Alliance (Україна Аероальянс) вказано, що літак АН-12 #UR-CAH випущений 1968 року, до 1995 року експлуатувався військовими частинами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хохо Показати IP 4 Жовтня 2019 09:31
про жертв аварії поки що не повідомляється. але в заголовку є загиблі. ukraine
TUROK Показати IP 4 Жовтня 2019 13:20
Від Іспанії до Стамбула майже така сама відстань як і до Львова!!! Придумали що небудь але не вгадали! Цей кукурузнік тільки за останній місяць пів світу облетів. Це ще добре що він на мертвих впав а не на живих. Ідіотів які таке витворяють не жалко.......................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus