USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Під Москвою вибухнуло авто з донькою ідеолога «русского мира»

21 Серпня 2022 09:55
У Підмосков’ї під час вибуху автомобіля загинула Дар’я Дугіна, донька одного із ідеологів путінізму та «русского мира» Олександра Дугіна.

Про це повідомляє телеграм-канал Baza.

За даними 112, вибух стався на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи. Дар’я Дугіна їхала у джипі Land Cruiser Prado, машина вибухнула під час руху, повідомляє Baza з посиланням на очевидців.

Соратник Дугіна Петро Лундстерм повідомив, що в автомобілі мав бути також батько – вони збиралися разом повертатися із російського пропагандистського фестивалю.
Як передає УНІАН, за інформацією очевидців, вибух в автомобілі, за кермом якого перебувала Дугіна, стався під днищем транспорту. Після цього позашляховик зайнявся, він з’їхав з дороги і влетів у будівлю біля траси.
Згідно з іншою версією, вибухівку під джип Дугіної підклали вже на парковці фестивалю «Традиція». Приїхавши на майданчик, неонацист разом зі своєю дочкою припаркували авто на тій ділянці, де в’їзд був вільним. Камер навколо неї не було.

Зараз пропагандисти активно просувають гіпотезу, що автомобіль з Дугіною нібито підірвали українські «націоналісти». З цього приводу вже висловилися підконтрольні Кремлю Пушилін і Рогов (останній «очолив» «військово-цивільну адміністрацію» окупованої частини Запоріжжя).

Російські бойовики стверджують, що метою атаки могла бути і сама дівчина, і її батько.

Читати ще: Доньку ідеолога «русского міра» вбили партизани з Національної Республіканської Армії, – ексдепутат Держдуми

29-річна Дар’я, як і батько, займалася публіцистикою: вела Telegram-канал, присвячений європейській політиці, у якому підтримувала війну росії проти України. Вона також виступала експерткою у токшоу та читала лекцію в ультраправій книгарні «Листя».

У березні 2022 року Дар’ю Дугіну додали до санкційного списку США, а в червні вона потрапила під санкції Великої Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 21 Серпня 2022 11:44
Дуже шкода, що не взяла із собою тата.
Верта Показати IP 21 Серпня 2022 11:58
Угу завтра вона буде попивати піна коладу десь в каліфорнії з новим паспортом і чемоданчиком доларів.
Актор без оскара Показати IP 23 Серпня 2022 19:47
Всплило що це підстава, спочатку написали "вирізано цензурою" що тіло обгоріло до невпізнання необхідна експертиза а на похоронах показали з відкритим гробом і "вирізано цензурою" з посмішкою приймає співчуття, хто невірить погугліть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus