USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Росії погрожують відключити Facebook

28 Червня 2015 09:34
Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов звернеться до Роскомнадзору з вимогою закрити Facebook в Росії.

Про це він повідомив "Русской службе новостей".

Зі слів Мілонова, запустивши функцію фарбування аватара в колір ЛГБТ-веселки, соцмережа порушила законодавство Росії. "Це грубе порушення російського законодавства. У Facebook немає вікових обмежень, неможливо проконтролювати, скільки там неповнолітніх користувачів. Тому цілком нормальним буде вирубити Facebook на території Росії. Тоді вони заради бога – грошей, заради яких вони готові продати і рідну матір, моментально виправлять це", — упевнений Мілонов.
Якщо Роскомнадзор не відреагує, петербурзький депутат готовий звертатися навіть до президента РФ.

"Я закликаю ще тисячі людей і ми напишемо в ФСБ і Путіну, що вони за вашою спиною домовляються з ворогом. Незрозуміло заради чого. Будь-яка нормальна людина непоміченим це не залишить. Якщо Роскомнагляд залишить, значить, вони грають на боці тих, хто хоче зла нашій батьківщині", — сказав Мілонов.

У соціальній мережі Facebook з'явилася функція, за допомогою якої користувачі можуть забарвити аватар у веселкові кольори, що символізують ЛГБТ-спільноту. Це було зроблено у зв'язку з прийняттям Верховним судом США вердикту, що гарантує право на укладення одностатевих шлюбів на всій території країни.
Засновник мережі Марк Цукерберг вже пофарбував своє фото у веселкові кольори.

Нагадаємо, 30 червня 2013 року президент РФ Володимир Путін підписав закон про заборону гей-парадів серед дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Mik (галицька миша) Показати IP 28 Червня 2015 12:29
Повна маячня! Кольори веселки - це природнє сполучення кольорiв. I не мережа використовує цi кольори, забарвити аватар є правом кожного окремого користувача.
Дончанин до Mik (галицька миша) Показати IP 28 Червня 2015 13:02
"У соціальній мережі Facebook з'явилася функція, за допомогою якої користувачі можуть забарвити аватар у веселкові кольори, що символізують ЛГБТ-спільноту. Це було зроблено у зв'язку з прийняттям Верховним судом США вердикту, що гарантує право на укладення одностатевих шлюбів на всій території країни".
не путай до Mik (галицька миша) Показати IP 28 Червня 2015 13:06
Таки да,но заднеприводные один цвет опускают.спектр веселки семицветный ,стычка воды и Света,смысл роста,а уберите с любой химреакции один компонент,и получается ж.па
Mik (галицька миша) до не путай Показати IP 29 Червня 2015 05:51
Червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, блакитний, синiй, фiолетовий... Який саме колiр вилучили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus