USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Українців закликають утриматися від заробітків в Росії

18 Серпня 2017 14:29
Глава Служби безпеки Василь Грицак закликає українців не їздити на заробітки в Росію, повідомляє «Радіо Свобода».

«Ми отримали інформацію про те, що ФСБ через центр «Аналітика і безпека» готує диверсії в Україні. Керівники цього центру отримали завдання від ФСБ – підібрати з числа колишніх бійців АТО кандидатів на заробітки в Росії», – сказав він.

За його словами, трьом колишнім учасникам АТО, жителям Дніпропетровської області, посередники запропонували виїхати в Москву на заробітки – цих бійців планували звинуватити у вчиненні вибухів в Москві.

«Нас не дивує цинізм російських спецслужб, адже саме на цих колишні бійців вони планували повісити власноруч підготовлені, як ми вважаємо, диверсії або теракти в Москві або як в Москві», – сказав Грицак.

«Я боюся робити припущення, але це може бути не єдина група українських хлопців – колишніх воїнів АТО, яких таким чином виманили ФСБшники або спецслужби Росії… щоб, здійснивши теракт або диверсію, звинуватити в цьому українську владу», – додав голова СБУ.

Раніше спікер Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов в ефірі програми «Ваша Свобода», коментуючи затримання колишніх українських військовослужбовців, яких російські силовики звинувачують в тероризмі, заявив, що серед українських військовослужбовців, зокрема тих, хто звільняється в запас, проводять роз’яснювальну роботу про небажаність поїздок на окуповані території, в тому числі в Крим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан Показати IP 18 Серпня 2017 14:31
Яка альтернатива?
Європа до Степан Показати IP 18 Серпня 2017 14:41
Європа. Тим більше що життя та здоровя важливіші, а в мордорі гарантій ніяких.
Дмитро Показати IP 18 Серпня 2017 14:57
Краще б утрималися від таких закликів, перш за все дайте хоча б приблизно, таку зарплату як у Росії, а потім вже закликайте, довели Україну до стану постачальника гастробайтерів
Крук В.М. Показати IP 18 Серпня 2017 15:58
Глава Служби безпеки Василь Грицак закликає українців не їздити на заробітки в Росію, я готовий це робити при умові, що мені допоможуть заробити в Україні або Європі, щоб прогодувати сім'ю ???
скептик Показати IP 18 Серпня 2017 16:40
українці закликають службу небезпеки забезпечити зарплати і пенсії хоча б як у росії. собі ж вони вже забезпечили
Українець Показати IP 19 Серпня 2017 00:35
Грицак, іди на х*й.
КОТ БАЗИЛИО Показати IP 19 Серпня 2017 10:33
а шо, ви вже свій бізнес з парашкою припинили ? і зброю перестали продавати ? то може іуда грицак не тим займається ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus