USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під МВС відбулися сутички між протестувальниками й правоохоронцями

29 Листопада 2017 21:28
Під будівлею Міністерства внутрішніх справ України в Києві відбулися сутички між протестувальниками та правоохоронцями, передає кореспондент Радіо Свобода з місця подій.

За його словами, унаслідок зіткнень затримали щонайменше двох людей, у мітингарів забрали намет. У поліції поки не коментували інформацію про затриманих.

Він додав, що близько тисячі правоохоронців перекрили перехрестя біля Міністерства внутрішніх справ й почали відтісняти протестувальників. Ті, зі свого боку, запалили димові шашки, кидали в бік поліцейських піротехнічні засоби й сніг, а також використовували нецензурну лексику.

Протестувальники вимагали звільнення добровольців, зокрема колишнього командира добровольчого батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського, якого 27 листопада арештували за підозрою у вчиненні розбійного нападу на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини. Також мітингувальники закликали розслідувати злочини часів Євромайдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пєця Показати IP 29 Листопада 2017 22:12
Починаємо новий майдан! Після нього долар буде по 50! Ура! Це перемога!
Ну що ж Показати IP 29 Листопада 2017 22:13
найманці чужинців ЗНУЩАЮТЬСЯ так як і завжди, над УКРАЇНЦЯМИ.
Ахванасій до Ну що ж Показати IP 30 Листопада 2017 00:50
Шо за найманці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus