USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Під ними ламався лід: на Волині врятували дітей, які перебували на водоймі

2 Грудня 2023 18:17
Сьогодні ввечері до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Гряди Володимирського району на місцевій водоймі перебувають двоє дітей та кличуть на допомогу. На місце виклику направили черговий підрозділ 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Прибувши до місця виклику рятувальники у спеціальних костюмах та за допомогою обладнання дістали дітей на берег та передали медикам, після огляду їх забрали батьки. Потерпілими виявились місцеві жителі, обоє 2012 р.н.

Читати ще: Констатували клінічну смерть: на Волині врятували чоловіка з інфарктом

Зі слів дітей, вони вийшли на кригу та дійшли середини, там один з хлопчаків провалився у воду. Його друг не злякався та допоміг колезі вибратися з води. Після чого хлопці вирішили повернутися назад на берег та коли вони підійшли ближче до берега, під ними крига почала тріскати та ламатися. Діти вирішили повернутися назад до середини ставка, де був товстіший лід та кликати на допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus