USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під військомматом у Луцьку збираються матері і жінки мобілізованих

15 Травня 2014 18:17
Рідні вимагають повернути додому мобілізованих до Збройних Сил України волинян.

Про це у власному зверненні до краян розповів військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату, полковник Олег Галак.

Текст звернення подано нижче без змін:

«Звернутися до Вас мене змусила та обставина, що до Волинського обласного військового комісаріату останнім часом почали приходити дружини, матері та члени сімей військовослужбовців, які зараз служать у Збройних Силах України. Родичі офіцерів і солдатів, які були призвані до війська під час часткової мобілізації, що відбулася відповідно до Указу виконувача обов’язків Президента України, вимагають повернути мобілізованих додому. При цьому керівництво облвійськкомату звинувачують у тому, що ми наче б то спеціально направили їхніх чоловіків та родичів на Схід України. Насправді такі закиди є абсолютно безпідставними.

Всі військові комісаріати області під час проведення часткової мобілізації сумлінно і віддано провели необхідну роботу, тому за рахунок жителів Волині та громадян з інших областей було повністю укомплектовано 51-у окрему механізовано бригаду у місті Володимирі-Волинському. Згодом ця бойова одиниця пройшла бойове злагодження на військовому полігоні у Рівненській області. Через загострення ситуації у Луганській та Донецькій областях вищим керівництвом Генерального штабу Збройних Сил України було прийнято рішення відправити частину 51-ї механізованої бригади на Схід України для захисту територіальної цілісності нашої держави. Такі обставини викликали бурну реакцію з боку деяких дружин військовослужбовців. Окремі з них почали висувати претензії чому саме їхніх чоловіків туди відправили? також звучали вислови чому призваних не відпустили після закінчення 45 днів часткової мобілізації? Прикро, що під час таких гучних заяв деякі громадянки на знак протесту погрожували себе спалити, побити вікна у приміщенні військкомату і навіть заподіяти шкоду родинам військовослужбовців військових комісаріатів, якщо не будуть виконані їхні вимоги.

Переживання жінок за своїх чоловіків цілком можна зрозуміти, однак їхні абсурдні агресивні вчинки в багатьох моментах нагадують незаконні дії людей у балаклавах у східних областях України і можу призвести до кримінальної відповідальності. Тому з огляду на ситуацію, закликаю всіх жінок і родичів військовослужбовців бути толерантними і стриманими.

Сьогодні Україна у небезпеці. Держава призвала ваших чоловіків і синів захищати територіальну цілісність країни, тобто виконувати почесну і водночас священну місію – боронити Батьківщину від озброєних бандитів-сепаратисів та можливої агресії з боку Росії. На сьогоднішній день по всій Україні мобілізовано тисячі чоловіків, у більшості з яких також є сім’ї, діти, незавершені справи вдома… Якщо кожен покине службу – хто ж тоді захищатиме наш рідний край? Ваших дітей, батьків, братів, сестер?

У складі військових частин 51-ї механізовано бригади, які були передислоковані до Донецької області служить багато жінок і ніхто з них не скаржиться на важкі умови, труднощі і небезпеку. Чоловікам військовослужбовцям також потрібно бути мужніми і сильними. Їхня служба для миру і спокою на українській землі, тому нікому не можна відступатися від поставлених завдань і з честю виконувати конституційний обов’язок перед своїм народом», - йдеться у тексті звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 125
Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 18:29
Так є ж безліч добровольців, їх забирайте. Клоуни по місту ходи роблять, хоругви носять, репетують "Путін ху..о!" - беріть їх. Сини депутатів теж певно хочуть прислужитись державі а їх не беруть. Що ж ви так?
Анонім до Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 20:26
пропоную помыняти усіх іх на членів правого сектору в повному складі
Не в глаз до Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 20:40
так в бровь!
Emihrantka до Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 23:29
Діду,шо ж ти не взяв вила тоді коли наших хлопців до Афгану гнали, а звіддти слали цинкові гроби ... Мрієш,бачу шоб завтра кацапи на Волині вже були і наших хлопців на Кавказ усіх без вибору погнали...
Дід Панас до Emihrantka Показати IP 16 Травня 2014 00:28
це не мені а свободівцям та націоналістам треба було тоді вила в руки брати, але тоді вони були комуністами, а сьогодні вигідно бути націоналістами ось вони й перефарбувались. А щодо "кацапів", то зима на носі, ви ще зміните свою думку, і будете ввічливо їх називати "росіяни", коли погрітись буде кортіти.
антіпутлер до Дід Панас Показати IP 16 Травня 2014 06:22
коментар було видалено
Анонім до антіпутлер Показати IP 16 Травня 2014 08:21
Якщо ти не готовий - то вали в армію а сидиш і коментарі с трочиш.
Emigrantka до Дід Панас Показати IP 16 Травня 2014 11:23
Діду,не лижи з переляку заздалегідь сраку кацапам,а купуй електронaгрівача для води і вбудовуй камін на дровах,так давно вже зробли усі розумні люди.
Дід Панас до Emigrantka Показати IP 16 Травня 2014 13:16
ви вже й так ліcи волинські вирізали, а ще якщо дровами хати і 9-и поверхівки опалювати будете, то де ж ви партизанити будете? спалите всі ліси за місяць.
Сестра Показати IP 15 Травня 2014 18:43
Кожен повинен захищати свій регіон,волиняни на Волині, а які ж крихітні мізки потрібно мати щоб до озхлоблених та дезінформованих людей донеччини направити солдатів з Волині. злість перехоплює на наших військових, на владу все робиться через Ж*пу... ганьба
Дончанин до Сестра Показати IP 15 Травня 2014 19:12
Вот и развалили тебе подобные НАШУ страну, так как считаете себя ВЫШЕ нас.
Emigrantka до Сестра Показати IP 16 Травня 2014 00:13
Судячи по активності кацапських тролів на сайті,наші хлопці на Сході молодці ! це ж додуматись припертись на волинський сайт і давити на совість людям ''заберите ваших солдат;синовей,братьев''...Психологи хрєнові,добре шо вас там на хабрях усі учили !
йося моргенштерн до Сестра Показати IP 16 Травня 2014 12:02
ШАНОВНІ!!! Назвіть хоча б 5 прикладів, коли у нас щось робилось не через опу!
Хунту геть Показати IP 15 Травня 2014 19:01
И провести НЕ ПОЛИТИЧЕСКИЙ стол национального примирения. Простые люди между собой всегда договорятся...
Дончанин до Хунту геть Показати IP 15 Травня 2014 19:11
Мы то с вами элементарно договоримся, ибо и договариваться не о чем по большому счету, так как хотим одного и того же. А вот нынешние политики, приведенные к власти и вами в том числе (чтите же "небесную сотню") - это да!
володимерчанка Показати IP 15 Травня 2014 19:01
чому саме наші хлопці мають захищати схід, саме прикро коли спілкуєшся з хлопцями. які перебувають в гарячих точках Донеччини то є тільки хлопці з Рівенщини,Львівщени і Волині. Спеціально туди їх відправили...
Дончанин до володимерчанка Показати IP 15 Травня 2014 19:18
Какая защита "сходу", ведь этой ночью в окрестностях Староварваровки под Краматорском, был бой с использованием артиллерии между ВСУ и то ли ПС то ли Национальной Гвардией, если конечно это разные вещи. Иными словами, вашим хлопцам надо будет защищаться от всех подряд.
Дончанин до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 23:42
коментар було видалено
оля до володимерчанка Показати IP 15 Травня 2014 21:59
Бо ж саме західняки рвали горло за хунту і дуже вже "свідомі патріоти" що не бачать що ці привладі гірші за Януковича в десятки разів-що хотіли те й маєте.
Анонім до володимерчанка Показати IP 16 Травня 2014 08:23
А ви не подумали що місцеві солдати - "з народом", а місцевий народ - з "сепаратистами". Ви ж хотіли нв'язати свою владу східнякам методами майдану. Не вийшло. Нав'язуйте методами війни.
Може до сестра Показати IP 15 Травня 2014 19:11
Може кожен має захищати не так як Ви сказали -регіон,а район,місто,село,вулицю,будинок...? А потім будемо говорити ,що про когось говорять:"моя хата зкраю"?
НЕТ до Може до сестра Показати IP 15 Травня 2014 19:29
Кого и от кого защищать это еще надо посмотреть. Приехали вооруженные банды ко мне домой и пытаются руководить. Мы уже никогда не будем вместе.
Дончанин до НЕТ Показати IP 15 Травня 2014 19:39
Ну по поводу того, что уже никогда не будем вместе, я бы не бросался такими словами. Сужу даже по тональности обсуждений на этом сайте. Правда для этого надо чтобы хотя бы 80% их земляков (всех) поняли, что к чему.
Анонім до Дончанин Показати IP 16 Травня 2014 08:27
Я думаю що ті 80% відсотків про які ви говорите і зразу розуміли що і до чого. І розуміли для чого робиться переворот. Просто в більшості є першочергові цінності - сім'я. І ходити по майданам щоб міняти одну хунту на іншу вони не будуть. Незаконними методами закону не досягнеш.
Церковна миша Показати IP 15 Травня 2014 19:27
Щоб зменшити напругу у суспільстві, напишіть кого з синів, братів, коротше родичів олігархів, народних депутатів направили на схід країни. Доведіть, що тепер всі незалежно від статків рівні, а не одні рівніші за інших. Це по-перше. По-друге. Не можу зрозуміти, чому пани Гузь, Данильчук енд ко досі іще в Луцьку. Хлопці, вам же так боліло, що попередня влада лише шарила по наших карманах, а зараз країна в небезпеці і українців вбивають. Поїдьте в Донецьк, Луганськ, Харків розкажіть про Бандеру, Шухевича, батальйони Нахтігаль, Роланд та 14-а гренадерську дивізію Ваффен СС «Галичина». Їх героїчне минуле, адже вони українців не вбивали, на Абвер не працювали і тд. Скажіть це дивлячись в очі ветеранам Великої Вітчизняної Війни. Адже ви краще за них знаєте тодішні реалії. Іще пан Гузь. Ви не п"ятирічний хлопчик, а посадова особа, яка за кожне слово, що вилітає з її рота Ви мусить відповідати. Ваші сьогоднішні слова накшталт чого це ще нема кримінальних справ на Бориса Клімчука та Олександра Башкаленка можна сприймати як команду "фас". Якщо маєте докази - відірвали зад від крісла і в прокуратуру. Доказів нема сядьте і не позортесь. Непотрібно дешевого піаоу. А краще вийдіть до тих жінок і матерів-сепаратисток і поясніть чому їхні чоловіки досі на сході під кулями, а Ви в теплі біля жінчиної спідниці.
йцуке до Церковна миша Показати IP 16 Травня 2014 09:51
100%.З трибуни кричали багато, а як до діла, то вже і не чути!!!
Таня Показати IP 15 Травня 2014 19:40
То все брехня!!!! Зібрали простих людей, живе мясо і відправили на Схід під пулі ЧЕЧЕНІВ!!! Ніхто нічого не погрожував!!! То все брехня!!! Де діти тих комісарів??? Певно на курортах??? Говорити про патріотизм кожен може, але коли їх стосується то їх нема??? А про те що Ніхто не проводив ніякої підготовки в.ч. психологічної, не говорять! Про те що двое людей не витримали того всього і повісились - це ніхто не говорить, довели людей! Те що капітан застрілився, через те що не хотів знущань на Сході, чому ніхто не говорить????? Чому не говорять що нема їх ні медикаментів, ні їжі, ні бронежилета, що 4 дні спали на землі???? І це все 20 річні мобілізовані!!! А жиропузі комісари сидять по кабінетах!! То такі в нас справжні військові??? Ховаються за спинами дітей, нормальних дітей, які і автомата не тримали в житті!!! Яких змогли з роботи дістати!!!Ті, хто не наркоман і алкаш!!!Якщо продалися на Сході всі і вся, то нехай вони своїх дітей без касок і бронижелетів відправлять!!! Тоді поговоримо!!!
Дончанин до Таня Показати IP 15 Травня 2014 19:52
"що капітан застрілився, через те що не хотів знущань на Сході" - мне, например, проблематично положительно оценить его поступок, так как он - капитан. Следовательно, кое что знал в своем деле. Разве его опыт не оказался бы полезен народу, сражающемуся с бандитами? А так, и сам лишился жизни, и своей стране не принес пользы, а мог бы, если бы поступил правильно. Просто оцени его поступок с этой точки зрения.
Таня до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 19:59
При чому тут оцінити, питання в тому, що східняки, яких не чують, а сидять тихо, ніби нас чують, чого ви хочете? Чого себе не захищаєте?? спасти вас?? Сами себе захищайте!! А це все було до того, щоб ви зрозуміли, що психологічно довели людину!!! Ваші бабки накликали сюда москалів, ви за гроші продалися, а наші діти там мають вмирати?? Щоб ви потім там жирували?? За що. за кого??
Дончанин до Таня Показати IP 15 Травня 2014 20:17
Почему не защищаем себя? Уже грузом 200 отправлено домой более сотни человек. А с сегодняшнего дня для на нет разницы между тем, кто стоит против нас самостоятельно пришедший к нам бандит либо пригнанный к нам солдат ВСУ. Ты думаешь, нам этого хочется? Если так думаешь, то глубоко ошибаешься! Как мы умеем себя защищать, то вполне возможно, узнаешь уже после сегодняшней ночи, ибо Донбасс порожняк не гонит, а соответствующее предупреждение сделано. В подтверждение реальности предупреждения прошлой ночью ребята взяли с собой операторов. Знаешь, когда стоящая за лесом огневая позиция уничтожается из самопалов за одну - две минуты (один залп, остальное время - определение того, куда стрелять), это впечатляет.
Дончанин до Таня Показати IP 15 Травня 2014 22:13
Ну а по поводу "накликали сюда москалів" - вместе с нами сражаются добровольцы, а не наемники. Даже с Израиля был запрос на ОФИЦИАЛЬНОЕ приглашение добровольцев. Исходя из того, как работают наши ребята, я практически уверен, что среди них имеются прошедшие вышкол в Ливане. В этом случае среди наших имеется и Хезболах. А их сюда могли доставить только израильтяне.
До Тані сестра Показати IP 15 Травня 2014 20:06
повністю підтримую, бачу що ви в темі розумієте мене. а де ті військові які отримують гроші в мирний час пропивали військові частини, напевне зараз на блок пості - в ліжечку з дружинами))) Давайте діяти, будемо ще раз збиратися біля військоматів!!!!!!
Таня до До Тані сестра Показати IP 15 Травня 2014 20:11
Сьогодні у Володимирі були біль військової частини і в міській раді, були люди з Новововлинська, Іваничів! іт.д. Викликали всіх тих при погонах, вони клялись, що не знали що тих дітей в Донецьк відпралять!! Брешуть і не червоніють,як люди доводи казали, то голови посхиляли! Написали листа в міністрерство, вислали факс, записалися на прийом і міністерство! Сьогодні в 11 вечора їдуть на київ!!! Завтра туди!! Ті сволочі дітей до чеченів відправили і сидять по кабінетах!! Не буду їм покою!!! Якого фіга мирні мобілізовані беруть участь в АТО?7 Якщо війна не оголошена???
Церковна миша до Таня Показати IP 15 Травня 2014 20:16
Кілька днів назад на Волинських новинах була стаття, що мобілізованих у Нововолинську відправляють на схід.
Таня до Церковна миша Показати IP 15 Травня 2014 20:17
Новини були коли вже вже відправили!!!
Церковна миша до Таня Показати IP 15 Травня 2014 20:34
Якщо чесно, то сумніваюсь, що у Генштабі - це була вже така таємниця, куди відправлять наших хлопців, і у військоматі про це не було відомо.
саня до Таня Показати IP 15 Травня 2014 20:43
дорогие мои, мне очень жаль - все как в страшнм сне! Наши Луганские власти, которых уже практически не признают на местах всячески пытаются остановить бойню, я даже зауважал Ефремова, когда он дерзко призвал Турчинова срочно сесть за стол переговоров и не только с Ахметовым или Тарутой! Но в ответ опять продолжение АТО! Поверьте, то что я сегодня прочитал в Донецких новостях меня потрясло! 24 часа на вывод войск АТО с Донецка! Еслиб это сказал Турчинов или Аваков значит неизвестно когда, но я был свидетелем таких 24 часа в Луганске, когда минута в минуту ополченцы с СБУ с огромным количеством людей пошли по всему городу и в течении 4 часов заняли все государственные учереждения, телекоммуникации ивсе силовые структуры. Не понимаю, зачем это киевские власти делают, через 10 дней выборы, может что-то и прояснилось бы вы голосуете за одних мы за других и все! Нет, нужна война и, я так понимаю срыв выборов, план Тимошенко работает, но какой ценой, ценой гибели молодых ребят и мирных жителей. За такое они получат с лихвой не только ТАМ, но и в этой жизни!!!
Дончанин до саня Показати IP 15 Травня 2014 20:54
Только в дополнение: было сказано следующее - группы воздействия готовы, некоторые из них уже заняли боевые позиции. И это было сказано, быстрее всего, сутки назад либо сегодня утром.
Чиста правда до Таня Показати IP 16 Травня 2014 07:54
Цих бідних матерів підбурила так звана вічна революціонерка усієї землі володимирської пані Чайковська. Вона окреслила жінкам план дій і чомусь забула розповісти що її власний синочок нині гріє попу на дивані і наполегливо але безрезуьтатно гризе граніт науки!!!!!Бідні жінки, які через свій розпач навіть і не знають де шукати ту правду повелися на поради мами-Вєри і пікетували У Володимирі ті місця де вона сказала (чи підказала). А тепер проведіть паралель між цим усім! Знову хтось використовує нас як ягнят!!!І ця депутатка не побрезгувала чужими слізьми та розпачем аби звести свої рахунки з нинішньою міською радою!!!!
лєна до Таня Показати IP 16 Травня 2014 23:27
я вчора теж там була,і що правда поїхали???Коли знову збираємось????
Дончанин до До Тані сестра Показати IP 15 Травня 2014 20:26
Знаете, лучаночки, если у ваших пацанов мозгов хватит (не умения, а именно мозгов), то они не пострадают.
Анонім до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 20:28
А ти тоді чого тут сидиш??? Іди захищай нас і себе, свобю сімю!!
Анонім до Анонім Показати IP 15 Травня 2014 20:52
он так и делает как и я.
вазген до Анонім Показати IP 16 Травня 2014 06:31
коментар було видалено
саня до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 21:15
я согласен, у процентов 99 Луганской области к жителям западных областей не то, что ненависти, а даже неприязни не было. У нас в Луганске выходцы cj Львовской и Тернопольской обл. - настоятели во многих храмах, в том числе и нашем г.Счастье. Это настоящие отцы и наставники, которые не дали укоринится ни одной секте. Я был в Почаеве - и так как среди ночи, меня "террориста" приняли на ночлег, накормили - такого не часто я у нас встречал и вдруг..... Поэтому крови никто не потерпит, главное не лезть на рожон...
Сегмент Показати IP 15 Травня 2014 20:38
Просто скаженію! Купа маргіналів накупляла камуфляжу,макетів зброї і лазять по місту.Навчання по лісах проводять,маски надягають, на роботу не ходять, а фактично - фарс і відсутність будь-якого патріотизму! Ніхто з них не засвітився там!
Гузю Показати IP 15 Травня 2014 20:49
Після усіх заяв ви зі своїми побратимами Шелепом, Находом, Данильчуком муситете не в бандерштат гратися, а братися визволяти батьківщину, про любов до неї ви часто любите говорити. Чи ці промови тільки щоб посаду отримати?!!!!!
Дончанин до Гузю Показати IP 15 Травня 2014 20:58
А що, вони спроможні визволити НАШУ Батьківщину від самих себе?
Одні Показати IP 15 Травня 2014 20:56
і тіж провокаторські мордяки у кожній темі виблискують. Читати гидко.
саня до Одні Показати IP 15 Травня 2014 21:41
а что не гидко? Читати про Одессу, Славянск, Краматорск, Мариуполь, Харьков, Донецк - такие развлечения тебе нужны! Но ты знаешь, ПС тоже из серии КВН, если Киев разбомбили, то Луцк- уже их. Радуйся пока они заняты Донбассом!
сестра Показати IP 15 Травня 2014 20:57
Чому Волинських "добровольців" повезли на схід? Чому східні області не можуть себе захистити? Так виступає Галак, а сам ніжиться в воєнкоматі в безпеці, та самого першого його треба було відправити!!!!!!!!!! Жінки звичайно будуть говорити, тому що наших хлопців було сказано, що забирають на навчання на Рівненський полігон, а не насхід!!!!!!!!!!! А син чи дочка того Галака служить? Відмазав мабуть, а замість нього пішли якісь інші хлопці! На палю таких комісарів, які багао говорять і брешуть в очі, а ще й залякують людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дончанин до сестра Показати IP 15 Травня 2014 21:01
"Чому східні області не можуть себе захистити?" - От кого? От нас самих?
наталка до Дончанин Показати IP 16 Травня 2014 06:36
Бандюки і гопніки будуть захищати гопників і бандюків. Одним словом - луганда і даумвабве
Emihrantka до сестра Показати IP 15 Травня 2014 21:16
Чого повезли волинян на Схід ? Бо знають ,шо хлопці ше мають клепку в голові і за 100 гривень не будуть лизати сраку кацапам як йолопи зі сходу.
Дончанин до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 21:22
Якщо ваші хлопці ще мають клепку в голові, то они не станут воевать с народом.
Emihrantka до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 22:25
От от йолопи такі як один і так другий,навіть мову за 20 років осилити не зуміли.Пі*ари ,були б ви з клепкою у голові за 2 місяці мову осилили і путінським підарам на сході пі**єлєїв і без волинян там надали !
Дончанин до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 22:36
Моей дочке, учившейся во втором классе русскоязычной школы, во времена "померанчевой революции" не нравилось то, что я посматривал политические передачи. Так вот, любимым ее занятием в таких случаях при выступлениях ваших лидеров было ведение синхронного перевода с суржика на украинский язык. Нужно ли объяснять, что одновременно слушать то, о чем говорится и контролировать корректность перевода - занятие весьма проблематичное.
Дончанин до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 22:42
Ну еще одна вещь, по поводу языка. Ты же не знаешь моей специальности. Поэтому я тебе приведу элементарный пример на школьном уровне - переведи на украинский язык два предложения: 1)Окружность - это ... 2)Круг - это ... PS. Редакторская заметка из первого украинского журнала по моей специальности - Это украинский журнал, хоть и все статьи написаны на русском языке. Если кто либо СМОЖЕТ написать статью на украинском языке, то мы ее напечатаем с огромным удовольствием.
Emihrantka до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 23:05
Донєцк,давай включай братську патріотику і допомагай Москву до Києва приєднувати,і шоб столицею знову був КИЇВ !
Дончанин до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:16
Только предварительно надо будет зачистить мою Родину от тебе подобных.
Emihrantka до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 23:33
Ага,Фатіма лічіко і приоткрила..:)
аміго до Дончанин Показати IP 16 Травня 2014 06:41
Народ на шахтах працюе, а обколоті колоради зі зброею ходять. Відчуваеш різницю?
Розсудливі львів'яни до аміго Показати IP 29 Липня 2014 11:54
Народ в полі працює, а не їде вбивати шахтарів. Відчуваеш різницю?
саня до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 21:33
из-за таких как тЫ и начинаются войны! Есть клепка, отзови молодых хлопцев и после иди на восток мочить кацапов, т.е. нас украинцев, но уже за 6000грн. - цена полного траур комплекта!
Emihrantka до саня Показати IP 15 Травня 2014 22:30
Поки не пізно во сохраненіє міра розвертай воза і пиз*уй зі своїми йолопами назад в Росїю ,Емігрантка рішила волинських хлопаків на Сході поддержать !
Дончанин до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 22:48
Ты просто не забывай элементарной вещи - Наши регионы были переданы Украине в советское время. Следовательно, если уйдем к своим родным братьям, то уйдем со своей родной землей.
саня до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 22:54
знаешь, когда людям кроме пакости сказать нечего - либо они не правы, либо их вынуждают это сказать! Мне все равно, к какой категории относишся ты, но я понимаю реалии, если у тебя нет сына, брата или отца - это не значит,что их нет у всего мира! Я такой же Украинец, как и ты и я останусь на своей земле и при своей вере! К нам пришла беда, и не думай, что это беда только Донбасса, это беда всей Украины! и я думаю, псевдопатриотические лозунги сейчас неуместны!
Emihrantka до саня Показати IP 15 Травня 2014 23:49
Зразу похмелись,перехрестись,а далі уважно ше раз перечитай,шо я тут писала...
саня до Emihrantka Показати IP 16 Травня 2014 00:04
ну если у вас после похмелья (судя по рекомендациям) принято еще накладывать на себя крестное знамение, то нам с вами не о чем говорить! Спокойной ночи!
Emigrantka до саня Показати IP 16 Травня 2014 11:28
Ось нарешті сам признався,шо за пару гривень душу д'яволу давно продав.
Розсудливі львів'яни до Emihrantka Показати IP 29 Липня 2014 12:04
Ви, нешановна, звідки там дзявкаєте? Ваші американські "друзі" мають план знищити Україну та Росію. Були б Ви патріотом, билися б проти війни з власним народом, а не повторювали підбурення одвічних ворогів наших народів!
Дід Панас до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 22:06
Емігрантка, ти пишеш з Італії? Ти їдь на схід, там медсестри потрібні, рятуй Українців, цкільки можна ср*ки пенсіонерам в Італії витирати.
Emihrantka до Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 22:29
коментар було видалено
Дід Панас до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:16
я корінний волинякส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็, ще щось будеш верзти?
Emihrantka до Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 23:21
Щірліц,коріні волиняки сусідам до борщу не плюють,навіть якшо і мають різні погляди на життя.
Дід Панас до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:28
хто ж вам плюнув що ви як пес на сіні?
Emihrantka до Дід Панас Показати IP 15 Травня 2014 23:40
Ага... pes to jakraz po volynsjki sobaka..:)
мітріч до Дід Панас Показати IP 16 Травня 2014 06:44
Ти корінний пі*а**ка
Дід Панас до мітріч Показати IP 16 Травня 2014 20:01
ой доведеться вам "Митричь" їхати в Європу до Кончіти тільки но ми станемо Волинською губернією
сестра Показати IP 15 Травня 2014 21:29
Якось би там на сході і без Волині я думаю, що розібралися б. Вони всі дома потрібні: в кого діти маленькі, в кого батьки вже в похилому віці і потрібна допомога... Кому писати, щоб їх повернули назад додому?
писать до сестра Показати IP 15 Травня 2014 21:36
писать кому то бесполезно - у власти банда...
Emihrantka до сестра Показати IP 15 Травня 2014 22:36
Тормознута ,зайди до аптеки і купи таблеток шоб заспокоїти твоє лібідо,і молись Богу,шоб кацапам у Донецьку так дали по пиці,шоб вони бухати до дєрєвєнь імптентами назад пішли.
Анонім до Emihrantka Показати IP 16 Травня 2014 06:16
Враховуючи мою реакцію на Ваші пости, в кожному з яких лише лайки та образи, можу сказати, що під ніком Emihrantka пише всей той же неадекват Рома НЕЛУЧАНИН.
таня1 до сестра Показати IP 24 Травня 2014 11:38
як з вами звязатись я хочу допомогти!
доненчанину від сест Показати IP 15 Травня 2014 21:30
з народо не стануть, а от з терористами, які мучать простих людей то точно будуть
Дончанин до доненчанину від сест Показати IP 15 Травня 2014 21:35
Ну, если они поступят так же как и какая то кадровая часть ВСУ этой ночью под Краматорском (наши ночью шизели - там же НИКОГО из наших нет), в ответ на то, что их ребят расстреляли ПСы днем, то я не буду против.
саня до доненчанину від сест Показати IP 15 Травня 2014 21:55
никто никого не мучает и не мучал! вранье полное нашего СМИ, единичные случаи как-бы пыток - это провокация! У нас с ними везде народ, принципиально отрицающий насилие! Кто и попадает в заложники это либо провокаторы, которые специально нарываются, либо неадекваиные "нацгвардейцы" палящие без опыта куда не попадя из БТРов по мирным городам. А я вчера рассказывал, подъехал БТР к блокпосту возле Луганска, поговорили с ГАИшниками, переглянулись с ополченцами, сфотографировали, что были и поехали назад - и все! И ни какой измены и аттак- МЫ - ЕДИНЫЙ НАРОД!!!!!!!
Дончанин до саня Показати IP 15 Травня 2014 22:03
Я сам видел картинку, когда были первые погибшие под Славянском. Стоят БТРы с солдатами, ехавшими зачищать горожан, а в десяти метрах от БТРов работают местные - разбираются в том, что случилось. А там перед блокпостом расстреляли гражданскую машину, и это в тот момент, когда к блокпосту подъезжали БТРы. Правда, по непроверенным данным стреляли в обе стороны. Нужно ли объяснять то, что обе стороны провоцировались на открытие огня друг по другу?
вік Показати IP 15 Травня 2014 22:08
Народ на сході дружний і не продається-згадаймо війну і "Молоду гвардію" ,стійкість людей пере фашистами і ось тепер нащадків цих молодогварційців(пробачте хоч це були і комуністи і комсомольці) ніяка хунта не поставить на коліна,ще шахтарі не піднялися,тож прислухайтесь волиняни до розуму свого,невже ще дурман майдану не пройшов,бо ваших дітей і чоловіків Турчинов і ко використовують.ПРОТИ КОГО ВОЮВАТИ?ПРОТИ СВОЇХ ЛЮДЕЙ-СХІДНЯКІВ?зупиніться.
Дончанин до вік Показати IP 15 Травня 2014 22:19
Ну по поводу коммунистов - Какой государственный строй в Китае? Какая партия руководит в Китае? Если не знаешь, то Китай - это вторая в мире экономика. Хотя на моей памяти они выходили на поле и стучали по кастрюлям, отгоняя с полей воробьев.
Emihrantka до вік Показати IP 15 Травня 2014 22:41
''Молоду гвардію згадав'', ти ще згадай три години черги за 100гр.масла..і як Голос Америки слухали вечорами і американські джинси по блати ,які коштували аж цілу зарплату-мєчта советского человека в мірноє время !
Джошуу до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 22:52
І не забудьте згадати, які в той час були дружні люди, як не було гонки за баблом, і не було масовим "як добре як в сусіда горить хата", Люди в той час були всі майже рівні. А зараз - багатий бідний. Якщо не вкрав, не обманув, не "розвів лоха" - то багатим тепер не будеш
Emihrantka до Джошуу Показати IP 15 Травня 2014 23:08
Ти шо ше з бухана не проснувся ? Люди дружні ,чесні...розкажи ше тут шо хабарів ніхто не брав,з підприлавка ніхто не торгував,спекулянтів не було,усі у церкву ходили.....
саня до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:07
одень джинсы,наушники и сиди, "радуйся жизни", "активист"! Мне очень было приятно узнать мнение настоящих жителей Волынской области, которые хоть немного думают о будущем нашей страны! А ты жди нового майдана!
Emihrantka до саня Показати IP 15 Травня 2014 23:13
Слава Богу шо поняв шо волинян так як донечан кацапськими соплями тут не розведеш..:)
пан Показати IP 15 Травня 2014 22:22
получаеться, що патр1отизм совковий.
Дончанин до пан Показати IP 15 Травня 2014 22:28
Бог с ним, какой у меня патриотизм, обзывай как хочешь, хотя ты и не понимаешь смысла используемых тобою слов. Главное то, что он не фашистский.
Джошуу до пан Показати IP 15 Травня 2014 22:50
І не забудьте згадати, які в той час були дружні люди, як не було гонки за баблом, і не було масовим "як добре як в сусіда горить хата", Люди в той час були всі майже рівні. А зараз - багатий бідний. Якщо не вкрав, не обманув, не "розвів лоха" - то багатим тепер не будеш
Джошуу до пан Показати IP 15 Травня 2014 22:51
Сорри, то не вам
Попандопало Показати IP 15 Травня 2014 22:39
Ці так звані мобілізовані і навчені військові , якщо ще побудуть у цій армії, то додому вернуться як кирзові чоботи. Крім спирту і водки вони там нічого не роблять. Прогнивша система. Все ,.... труба.....
Попандопало Показати IP 15 Травня 2014 22:42
Краще як воювати, людям би робочі місця створили, гідні умови проживання, подбали про соціальний захист народу. І повірте, ніхто б особливо не звертав увагу, хто сидить біля "корита". Люди просто хочуть нормально жити
Дончанин до Попандопало Показати IP 15 Травня 2014 22:52
Дядя Сем не позволяет
Попандопало до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 23:05
Як на мене , то у всьому світі діє принцип "обглоданої кістки" (обгрызеной кости), просто на заході можновладці кидають народу кісту з кусками мяса, а нас - голу кістку
Дончанин до Попандопало Показати IP 15 Травня 2014 23:13
Просто наличие СССР поначалу вынудило западные страны повесить кусочки мяса на кости и дать возможность развиться профсоюзному движению. А потом они и сами заметили то, что наличие денежек у народа им самим выгодно, так как народ способен покупать их товары. Ну вообще это слишком большой вопрос, чтобы его так обсуждать.
Emihrantka до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 23:16
Діду,а пенсії у Європі від півтори тисячі євро у місяць,ти східнякам по секрету передай !
Emihrantka до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:18
P.S.І шо бандерівці давно вже на ті пенсії жирують...
Дончанин до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:27
Мальчик. Ответь на несколько вопросов: 1)В каком возрасте там уходят на пенсию? 2)Какой длительности там декретный отпуск? 3)Как тебе нравятся забастовки с целью добиться удлинения ежечасного перерыва с 10 до 12 секунд? и т.д. и т.п.
Emihrantka до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 23:38
Ага... відпуск 5 неділь у рік, 13-а зарплата + відпускні і якшо захворієш,повністю оплачують ... Тормозе,якоґо біса людям бастувати ? Середня продолжительность жизні 80-90 років і ти хочеш шоб люди на пенсію йшли в 45 років ,у них в 50 заміж йдуть
Просто так до Emihrantka Показати IP 15 Травня 2014 23:37
ТАк наших злодюг ніхто не візьме в Європу, бо не будуть тоді вони бачити таких пенсій і своїх зарплат ))))))))))
Emihrantka до Просто так Показати IP 15 Травня 2014 23:43
Вражає,які затуркані на Сході люди,здавалось тільки відкрий рота- адже вареник вже сам до рота летів...::))))
СР Показати IP 15 Травня 2014 23:43
Наша країна в Європі одна з найбідніших, а в середині живуть найбагатші люди тієї ж Європи. Нонсенс. Порядок потрібно навести всередині, і тоді не потрібно нам нікуди вступати, ще будуть до нас проситися. Зараз у нас унікальний шанс переломити виток історії, направити в русло вигідне не окремим людям, а народу. Але це певно в мене уривок з фантастичного оповідання....... В нас злодій злодія змінив ........................
Дончанин до СР Показати IP 15 Травня 2014 23:54
Помогите нам, может и справимся. У нас сейчас и Ахметов хвост поджал.
саня до СР Показати IP 15 Травня 2014 23:55
я теж саме кожен день говорю сам собі і розумію, що у нас величезний потенціал, аби встала Україна зараз як Дондасс! Ви ж подивітся- одне і теж роками-люди гинуть, а обличчя у влади одні і тi ж!
Emigrantka до саня Показати IP 16 Травня 2014 00:12
Судячи по активності кацапських тролів на сайті,наші хлопці на Сході молодці ! це ж додуматись припертись на волинський сайт і давити на совість людям ''заберите ваших солдат;синовей,братьев''... Психологи хрєнові,добре шо вас там на хабрях усі учили !
Українець до Emigrantka Показати IP 29 Липня 2014 12:18
Судячи з активності фашистського троля, який, до речі, не дуже володіє "солов'їною", сидить воно далеко від України і лиже с*аку "Дяді Сему" за 2 центи комент.
Коля з рф до саня Показати IP 16 Травня 2014 00:43
У України був величезний потенціал коли розвалився СРСР. Умови були навіть кращі не то що за білорусь та за казахтан а кращі ніж у росії. Зараз лишились шматочки(((( і то ще є потенціал. Вірю що народу України досить клепки зберегти країну єдиною і зупинити війну. Перепрошую за мову.
Наталія Показати IP 15 Травня 2014 23:59
Тепер щоб відкупитись від армії треба дати до 2 тис. доларів. Крутелики, бандюгани і мамині синки таким користаються!
лівий сектор Показати IP 16 Травня 2014 10:34
Гасло "Україна в небезпеці" нагадує мені аналогічне гасло більшовиків у буремному 1917 році. Тільки теперішнє висмоктане з пальця. Навіть при мультикорупціонеру Кучмі Україна не ділилась на Схід і Захід. Все почалося з американського прихвосня Ющенка, його виборчої кампанії та подальшого президенства. Хіба не так ? І що зробила з ці 5 років, найдемократичніша влада в світі, Вона цей розкол тільки поглибила, а на додаток ще й з Росією посварила. А хто був при владі - не ті ж самі ? Яценюк - голова ВРУ, Турчинов - голова СБУ, Луценко - міністр МВС, Порошенко - міністр ЗС, Гриценко - міністр оборони, Шлапак, Продан - тодішні міністри КМУ, вічний депутат Ляшко, і звичайно та, що працює. Хто їм заважав навести лад,? Часу не вистачило ? Саакашвілі у Грузіїї навів порядок, а наші тільки гризлись між собою. І зараз продовжується те ж саме. Принцип - "поділяй і володарюй" продовжує діяти.
Справедливий Показати IP 16 Травня 2014 10:37
Мобілізуйте та беріть в армію тих, хто по барах сидить, гуляє в нічних клібах, хто нічого не робить або немає роботи і совається по Луцьку...
Анонім Показати IP 16 Травня 2014 13:02
А на рахунок лікарського складу - мова окрема! Хто "грошовитий" - встиг відкупитись (навіть знаю ВЖЕ таксу), а хто патріот - той на Сході, голодний, без ліків, просто у полі. По якому принципу відбирали лікарів? Чому їх там всього 5, коли на таку кількість мобілізованих (понад 3000) має бути цілий штат? Це не є військові лікарі, які працюють у військових госпіталях, це прості молоді спеціалісти. На моє запитання чи набирають нових лікарів, щоб провести ротацію тих, хто відбкв 45 днів, відповіли: "Немає кого, всі косять!" І зараз ви кажете про добровольців. Кого першого "здасть" головний лікар, той і піде. Жоден з мобілізованих лікарів не був добровольцем, хіба що його "видвинуло" керівництво для захисту свого теплого крісла. Кожен свідомий громадянин є патріотом і повинен бути готовим захищати свою країну. Але не вибірково, і не у половинному, а то й третинному складі!
Анонім Показати IP 24 Травня 2014 12:45
https://vk.com/event71909006 підтримайте акцію! Давайте повернемо наших військових додому долучайтесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus