USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Під Одесою побилися «тітушки» та Нацкорпус: поліція вивезла пів сотні озброєних людей

21 Вересня 2020 20:09
У котеджному селищі Совіньйон Одеської області сталися сутички під час проведення конференції партії «Опозиційна платформа – За життя».

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Нацполіцію і місцеве видання «Думская».

«Під час зборів представників однієї з політичних партій, яка відбулася на території оздоровчого комплексу, між двома групами громадян відбулися незначні сутички. Завдяки своєчасному втручанню поліцейських конфлікт було припинено», – повідомили в поліції.

Під час обшуків поліція виявила в учасників газові балончики, ножі й телескопічні кийки. Наразі слідство з’ясовує походження і мету їх зберігання.

Місцеве видання «Думська» повідомило, що конфлікт стався між групою «Патріоти за життя», яка охороняла з’їзд ОПЗЖ, та активістами Нацкорпусу. Учасників сутичок забрали і відвезли на допит в автобусах.

В «Нацкорпусі» так прокоментували інцидент: «Завдяки тому, що Нацкорпус і патріотичні організації блокували з’їзд, приїхали правоохоронні органи та обшукали бойовиків Ківи. У результаті було знайдено мисливські рушниці і перцеві балончики. Зброю у тітушок вилучили, а їх самих посадили на автобуси в супроводі поліції і відвезли».
Як повідомлялося раніше, нрардеп від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива заявив, що під Харковом обстріляли автобус активістів організації «Патріоти – За життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сміх Показати IP 21 Вересня 2020 21:19
Можна подумати, що тітушня з нацкорпусу з печивом в кишенях туди припхалася...... В нормальній країні це гарматне м'ясо взагалі б давно заборонили....
не виборець до Сміх Показати IP 22 Вересня 2020 07:42
В нормальній краіні ківа сидів би в своій силосній ямі а 5 опозиційна колона разом з медведчуками і т.п що бореться за іхнє життя взагалі була б під забороною
сидор Показати IP 22 Вересня 2020 11:10
нацкорпус - это террористическая организация,которую немедленно надо запретить
лучанин до сидор Показати IP 22 Вересня 2020 11:43
Скорше заборонять опзж і ппш, ніж цих відморозків. А ківа сам є нацик і мабуть кінь троянський..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus