USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час «Бандерштату» поблизу Луцька молоді люди стрибали з 5-метрової стіни

11 Серпня 2008 09:58

Показові виступи молодих людей, що займаються подоланням перешкод без допоміжних засобів стали основною спортивно-екстремальною подією на луцькому фестивалі «Бандерштат», - інформує 11 серпня репортер «Волинських Новин».
Виступ із екстремального виду спорту паркур (подолання перешкод без допоміжних засобів) розпочався під запальну музику відомих українських гуртів. Команда у складі семи учасників спочатку демонстрували акробатичні трюки та стрибки з 5-метрової стіни. Далі в програмі паркурників – показові підйоми по одвісній стіні за допомогою лише рук та ніг.
Як розповів один із учасників команди Віталій Патола, займаються паркуром вони близько півтора року. І на запрошення організаторів фестивалю вони вирішили показати на широкий луцький загал цей екстремальний вид спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 12:21
Молодці екстримали. А чому мало в ЗМІ інфо про те, що це була велика попойка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus