USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час засідання «РНБО» у Луцьку обговорювали стратегію України. ФОТО

31 Жовтня 2008 15:18
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося виїзне засідання Ради громадсько-політичного об’єднання «Український форум» на тему «Україна-2015: Національна стратегія розвитку»,  – 31 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За твердженням голови «Українського форуму», академіка НАН України Володимира Семиноженка, зараз питання національної стратегії є актуальним, особливо з огляду на світову економічну кризу.
«Тільки Україна в Європі працює без стратегії», – бідкався пан Семиноженко. За його словами, і досі в парламенті зволікається прийняття Закону «Про основи внутрішньої і зовнішньої політики України».
Лідер «Українського форуму» вважає, що головна проблема зараз – це «боротьба політиків один з одним, а не за Україну». За словами Володимира Семиноженка, фахівець його об’єднання ще кілька років тому передбачив нинішній кризовий стан.
Як розповів під час брифінгу заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим, у області вже 3 роки працює робоча група щодо стратегії розвитку Волинської області.
Після брифінгу відбулась презентація і обговорення проекту національної стратегії розвитку в бібліотеці ВНУ. Там зібралися представники провідних волинських підприємств та влади області, науковці,  студентство, громадські діячі.
Характеризуючи такий склад учасників, Володимир Семиноженко жартома назвав це «РНБО Волинської області». Як стверджує пан Семиноженко, кероване ним об’єднання має дуже досвідчені кадри – це два колишні Президенти України, два екс-міністри закордонних справ, четверо колишніх секретарів Ради національної безпеки і оборони та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2008 23:05
Вітаю пана Семиноженка та його суперових експертів - у т.ч. дякуючи ним ми опинилися в нинішній кризі. Але ЖОДЕН з них включно з академіком НІКОЛИ не зможе написати елементарний та чіткий алгоритм дій,окрім пустих слів та закликів "треба", "політики повинні", "це питання є актуальним" - язиком бовтати не мішки тягнути!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus