USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку пропонують нове покарання через незаконний продаж алкоголю

2 Червня 2017 13:50
Для порушників заборони продавати алкогольні та слабоалкогольні напої після 22:00 пропонують запровадити покарання – обмеження режиму роботи.

Про це йшлося під час засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

Нову управу на порушників із продажу алкоголю запропонувала депутат Анна Мовяк, яка озвучила запит до виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«До мене неодноразово зверталися мешканці міста зі скаргами на підприємців, які продають алкоголь після 22 години, що є забороненим. Тому пропоную для них застосовувати нове покарання – обмежувати порушникам режим роботи до 22:00. Відповідно з такими ініціативами й готувати клопотання повинні в департаменті муніципальної дружини, які проводять рейди», - озвучила депутат.

Її ініціативу підтримали, відповідно виконавчі органи міськради зобов’язані вивчити це питання та у випадку доцільності впровадити ініціативу.

Зауважимо, що департамент муніципальної поліції Луцької міської ради проводить відповідні рейди й час від часу виявляє порушників, на яких складають адмінпротоколи. Зокрема днями виявлення продажу слабоалкогольних напоїв після 22:00 в магазині «Продукти» на вулиці Захарова, 9в.
Нагадаємо, нещодавно горілку без належних акцизів продавали по 36 гривень за пляшку в Луцьку на одному зі складів ТОВ «Полісся-Трейд». Підпільний пункт незаконного продажу алкоголю викрили журналісти, здійснивши контрольну закупку та викликали на місце правоохоронців. Як відомо, причетний до цього бізнесу очільник фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 2 Червня 2017 13:57
Прошу підтримати петицію за адресою: e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/911
Кидаймо біленьку Показати IP 2 Червня 2017 15:56
Слава тверезостІ ! Ганьба алкоголізму ! Алкоголізм - це добровільне божевілля !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus