USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком горіла вантажівка з підгузниками. ФОТО

30 Серпня 2011 17:11
У селі Піддубці Луцького району на автотрасі Луцьк-Рівне загорілася вантажівка, якою везли з Польщі до Києва підгузники.

Пригода трапилась пізно ввечері 29 серпня.

Як розповів водій вантажівки, близько 10 години вечора він в’їхав у село Піддубці і помітив, як з-під коліс фури почали летіти іскри.

Чоловік відразу зупинив машину, вийшов і побачив, що один з двох причепів димить. Взяв вогнегасник і заходився гасити пожежу.

На поміч водію відразу кинулись і місцеві, котрі приносили воду, підключили шланг до водопроводу – так намагались позбутись вогню і диму.

За півгодини приїхали пожежники. Вогнеборці гасили полум’я до першої години ночі.

Однак підгузники, виготовлені зі спеціального матеріалу, продовжували диміти навіть наступного дня, 30 серпня.

Цей товар, викинутий з автомобіля, продовжує купою лежати край дороги. Місцеві мешканці розповідають, що біля нього зупинялися машини, і люди забирали собі непошкоджені пакунки з підгузниками.

За словами водія, підгузники польського виробництва він возить до Києва тричі на місяць. Така пригода з ним трапилась вперше.

Оглянувши машину вже після загорання, ніяких несправностей він не помітив. Припускає, що на причіп могла потрапити цигарка.

Місцевих мешканців здивувало, що подія залишилась поза увагою екологів, міліціонерів та інших контролюючих органів.

Селяни розповіли, що від згорання підгузників над селом піднявся сильний сморід, від диму діти у найближчих будинках почали кашляти.

Як розповів сільський голова Піддубців Борис Горбатюк, вранці 30 серпня, коли він дізнався про надзвичайну подію, одразу ж доповів керівництву Луцької райдержадміністрації.

Проте, схоже, місцева влада поки не знає, як діяти – пошкоджений вогнем польський товар, який лежить обабіч траси, вивозити не мають права без укладення відповідних актів.

Водій вантажівки розповів, що в Україну 30 серпня прибув представник компанії, яка постачає в Україну підгузники. Він, за словами водія, зараз працює на митниці, аби вирішити цю проблему.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Мартинюк Показати IP 30 Серпня 2011 18:00
А хто після цього прибиратиме територію ???
Іван Мартинюк Показати IP 30 Серпня 2011 18:09
--- Скоро на "Варшавці" нові ультра корисні підгузники SENI по 2 грн/шт. ---

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus