USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під соціальним супроводом на Любомльщині – 24 сім’ї

14 Січня 2009 15:37
Наразі у банку даних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, перебуває 98 родин Любомльського району. Про це 14 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як повідомляє офіційний сайт Любомльської РДА, переважну частину з них взято на облік через зловживання батьками алкогольними напоями та безвідповідальне ставлення батьків до дітей, соціально-економічні причини. Під соціальним супроводом перебувало 38 родин, їм надавалися різноманітні соціальні послуги з проблем сім’ї, залежностей, здоров’я, зайнятості тощо. Загалом таких послуг надано 214. На даний момент під соціальним супроводом перебуває 24 сім’ї.
 
В районі уже розпочалася робота з оновлення банку даних про родини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Триватиме вона до 2 лютого. Свої коментарі, пропозиції та зауваження стосовно теми засідання висловили заступник головного лікаря Любомльської ЦРЛ Олександр Сень, начальник районного управління праці та соцзахисту Богдан Ткачук, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Руслан Гіль, заступник начальника відділу освіти Леонід Вігура, начальник служби у справах дітей Олеся Сацюк та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus