USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під стінами мерії розгорнувся пікет. Але незаконний. ФОТО. ВІДЕО

23 Грудня 2008 09:40
Підприємці, які торгують на Завокзальному та Центральному ринках Луцька, розгорнули чисельний мітинг під стінами міськради,  протестуючи проти надання земельних ділянок на обох торговищах «АвтоПаркСервісу». Про це 23 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, під стінами міськради зібралaся приблизно тисяча протестувальників, які тримають у руках транспаранти з вимогами продовжити оренду «Облспоживспілці».
Міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції розповів, що рішенням Волинського окружного адмінсуду проведення мітингу під стінами міськради заборонено.
Варто зазначити, що зараз у холі сесійної зали Луцької міськради перебуває делегація підприємців двох найбільших ринків Луцька.
Окрім того, у ці хвилини триває засідання фракції БЮТ Луцькради, яка визначить свою позицію стосовно надання земельних ділянок під ринками, які перебувають нині в оренді «Облспоживспілки», КП «АвтопаркСервіс».
Нагадаємо, що всі інші політичні сили, представлені у міськраді, висловилися проти договору оренди з «Облспоживспілкою»
 
 



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 17:42
Що за дурню написали? Це хто проти договору оренди з «Облспоживспілкою» висловився?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus