USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Підліток влаштував різанину в найбільшій церкві саєнтології в Австралії

3 Січня 2019 09:56
16-річний підліток був заарештований після того, як один чоловік був зарізаний, а інший поранений в церкві саєнтології в Сіднеї. Про це пише TheБабель з посиланням на BBC.

За повідомленнями влади, насильство було результатом «побутового інциденту», який стався днем раніше.

Поліція заявила, що обидві жертви були служителями церкви. Загиблому було 24 роки, він родом з Тайваню.

Ножові поранення сталися близько 12:30 за місцевим часом (01:30 за Гринвічем) після того, як хлопчика попросили піти.

За словами поліції Нового Південного Уельсу, він впустив 25-сантиметровий (10-дюймовий) ніж після зіткнення з офіцерами.

Головний інспектор Саймон Джонс сказав, що передбачуваний зловмисник був «азійського походження» і мав «законну причину», щоб перебувати в церкві».

Співробітники попросили його піти «виключно» через інцидент у середу, сказав поліцейський, додавши, що він не буде уточнювати подробиці.

24-річний чоловік помер у лікарні від однієї рани на шиї. У іншого чоловіка, якому близько 40 років — поверхневі травми.

Австралійська радіомовна корпорація повідомила, що територія в 13 500 кв. км (5000 кв. миль) на півночі Сіднея є найбільшим саєнтологічним центром за межами США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus