USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підозрюваному у вбивстві Ноздровської обрали запобіжний захід

18 Січня 2018 21:17
Апеляційний суд Київської області продовжив тримання під вартою Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

На засіданні в четвер апеляційна інстанція залишила в силі рішення Вишгородського районного суду Київської області від 9 січня про обрання підозрюваному відповідного запобіжного заходу. Таким чином, Ю.Россошанський буде під арештом до 8 березня 2018 року.

Апеляція була подана адвокатами сім'ї Ноздровської, які просили суд змінити запобіжний захід Россошанському на домашній арешт.

Нагадаємо, тіло правозахисниці Ірини Ноздровскої знайшли 1 січня в річці біля села Демидів Київської області. Ноздровська пропала 29 грудня. Її пошуки започаткували громадські активісти, однак тіло виявила поліція. Ірина Ноздровська активно вела справу своєї сестри в суді особисто і повідомляла, що родичі та друзі Россошанського погрожували їй та її родині розправою.

До слова, поліція розглядала чотири основні версії у розслідуванні вбивства юристки Ірини Ноздровської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus