USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Підозрюємо не Саакашвілі, а його «праву руку» – Луценко про спробу держперевороту

13 Грудня 2017 22:58
Генпрокуратура підозрює Міхеїла Саакашвілі не в організації перевороту за гроші Курченка, а у його в сприянні.

Про це ексклюзивно в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко, відповідаючи на запитання чи була інша кваліфікація окрім організації перевороту за гроші Курченка і ФСБ, коли до Міхеїла Саакашвілі прийшли слідчі на Костельну.

«Ми не підозрюємо Міхеїла Саакашвілі. Ми підозрюємо його праву руку Северіона Дангадзе у спробі перевороту та фінансуванні такої спроби. Самого Саакашвілі ми підозрюємо лише в сприянні членам злочинного угрупування Курченка-Януковича», – пояснив пан Луценко.

За словами генпрокурора, Міхеїла Саакашвілі прийшли затримувати співробітники СБУ, бо вони ведуть слідство.

«Слідство в цій справі веде СБУ. Тому слідчі служби прийшли затримати направити до слідства. Фактично він відмовився втікши з автомобіля. Після цього він переховувався в різних місцях і був затриманий, після оголошення в розшук, співробітниками Національної поліції», – підсумував пан Луценко.
Як відомо, 11 грудня у Печерському райсуді розглядали обрання запобіжного заходу затриманому лідерові «Руху нових сил» Міхеїлу Саакашвілі.

Прокуратура просила суд обрати запобіжний захід затриманому Саакашвілі у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокурор заявляв, що є ризик, що політика можуть ліквідувати спецслужби РФ з метою дестабілізації ситуації в Україні. Водночас суд відпустив Саакашвілі на час розслідування.

Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляв, що лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі проводив акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні і сприяння членам злочинного угруповання Віктора Януковича та Сергія Курченка у зупиненні їх кримінального переслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 13 Грудня 2017 23:34
1.ЛУЦЕНКО МУЛЬТИК СКЛЕПАВ ПРО МИХО И КУРЧЕНКО. 2.В ПУХ И ПРАХ РОЗБИЛИ ЦЕЙ МУЛЬТИК ЭКСПЕРТИЗА! 3. ГЕТЬ ЛУЦЕНКО-ПОРОШЕНКА ВИД ЦИХ СПРАВ! 4.МИХО БИЖИ В ГРУЗЫЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus