USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Саакашвілі відпустили на поруки депутатів

11 Грудня 2017 20:20
Екс-президенту Грузії Міхеїлу Саакашвілі обрали запобіжний захід. Його відпустили на поруки народних депутатів.

Таке рішення оголосила суддя Печерського суду. Таким чином суддя відмовила відмовила прокурорам у клопотанні про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, пише УНІАН.

Як відомо, Саакашвілі затримали ввечері 8 грудня і помістили до ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України на Аскольдовому провулку. Прокурори просили для Саакашвілі 2 місяці цілодобового домашнього арешту.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Саакашвілі організував акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні та сприяння членам злочинного угруповання екс-президента України Віктора Януковича і бізнесмена Сергія Курченка у припиненні їхнього кримінального переслідування. Курченко позивається до Генерального прокурора Юрія Луценка за наклеп стосовно переговорів та зв'язків з Міхеїлом Саакашвілі.

До цього Генпрокуратура оголосила Саакашвілі в розшук за трьома статтями Кримінального кодексу: замах на злочин (ч.1 ст.15), злочин визнається вчиненим за попередньою змовою групою осіб, якщо його спільно вчинили кілька осіб (двоє або більше) (ч.2 ст.28), сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності (ч.2 ст.256).

Саакашвілі відкинув звинувачення генпрокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Грудня 2017 20:32
Я дуже радію цьому! Вірю в перемогу Михайла Саакашвілі!
Анонім Показати IP 11 Грудня 2017 21:31
show must go on
цирк Показати IP 11 Грудня 2017 23:38
цирк
Я Показати IP 12 Грудня 2017 07:39
Наприймали змін до КПК, Треба зробити не на поруки, а замість нього щоб сиділи...
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ до Я Показати IP 12 Грудня 2017 23:46
О! ТО ПРАВИЛЬНЕ РИШЕННЯ! ТАК ЯК ЦИРК ПОВИНЕН НЕ ДОМА СИДИТИ А ГАСТРОЛЮВАТИ! КЛОУН МИХО ДАЛЬШЕ ГАСТРОЛЮЕ! СМИЕТЬСЯ ВЕСЬ СВИТ З ТОГО КЛОУНА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus