USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд над Саакашвілі: 12 нардепів готові взяти політика на поруки

11 Грудня 2017 12:50
Сьогодні у Печерському районному суді екс-президенту Грузії Міхеїлу Саакашвілі обирають запобіжний захід, передає ТСН.

Під час судового засідання нардеп Юрій Дерев'янко перерахував прізвища депутатів, які готові взяти на поруки лідера партії "Рух нових сил" Саакашвілі.

"(Юрій) Дерев'янко, (Віктор) Чумак, (Альона) Шкрум, (Віталій) Купрій, (Наталія) Новак, Дмитро Добродомов, Олександр Опанасенко, Павло Костенко, Єгор Соболєв, Юлія Тимошенко, Іван Крулько, (Олексій) Рябчин. Ті люди, які не бояться, які розуміють, що це профанація, вони будуть тут і готові взяти на поруки Саакашвілі", - заявив нардеп.

Дерев'янко додав, що Юлія Тимошенко також має прибути до суду.

Крім того, як інформує ТСН, під Печерським райсудом у Києві сталася сутичка між прихильниками затриманого екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі та правоохоронцями.

На територію суду пускають лише представників преси, нардепів та представників сторін процесу. Через це між прихильниками Саакашвілі та правоохоронцями почалася штовханина, хтось кинув димову шашку.

Опального політика затримали ввечері 8 грудня й доправили до слідчого ізолятора СБУ. Його обвинувачують у сприянні злочинному угрупованню за статтею 256 Кримінального кодексу. Політику загрожує від 3 до 5 років за ґратами.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко оприлюднив запис розмови Саакашвілі та олігарха із «сім'ї» Януковича Сергія Курченка. Вони нібито домовлялися про співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus