USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Підприємства Луцька накопичують борг по зарплаті

3 Листопада 2014 10:34
Заборгованість із виплати заробітної плати волинянам наразі становить понад 7 мільйонів гривень.

Про стан справ із заборгованістю із виплати зарплати поінформував голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради 3 листопада.

З його слів, за станом на 1 листопада, розмір заборгованості зменшився з 16,777 до 7,323 мільйона гривень, перш за все, завдяки шахті № 10. Також скоротили заборгованість із виплати заробітної плати усі автодори, окрім Любомльського та Камінь-Каширського (голова ОДА закликав керівників відповідних районів проаналізувати разом із керівниками філій цю ситуацію). Суттєво зменшило заборгованість Луцьке підприємство електротранспорту, розрахувався з працівниками хлібокомбінат Любешівської облспоживспілки.

Втім, є підприємства, де досі не спостерігається тенденції до зменшення обсягів заборгованості із виплати заробітної плати. Наприклад, підприємство «Руфусів», яке надавало послуги із прибирання у Луцьку, боргує працівникам 254 тисячі гривень. Володимир Гунчик попросив звернути на це увагу міського голову та державну фіскальну службу.

«Західінкомбанк» боргує 125 тисяч гривень. Також занепокоєння голови облдержадміністрації викликало КХП №2, де заборгованість становить 330 тисяч гривень за станом на 1 листопада. На підприємстві існувала позитивна тенденція із виплати заробітної плати, проте заборгованість знову почала збільшуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus