USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці Луцька, які пікетували мерію, отримали рішення

29 Серпня 2013 15:25
Після обідньої перерви 44 сесія Луцької міської ради триває. Депутати вирішили 91 земельне питання і «взялися» за питання підприємців, які вже втомились мітингувати, але терпляче чекали у фойє сесійної зали на рішення народних обранців.
Міський голова Микола Романюк надав слово представникам від підприємців.
«Ми не піддослідні кролики. Чого почали з нас? У Луцьку досі немає комплексної схеми тимчасових споруд. Ви ж маєте здоровий глузд і досвід у вирішенні цих питань», - закликав Ігор Дильов.
«Є постанова Кабміну, підписана ще Юлією Тимошенко, яка свідчить, що підприємців мають повідомляти за рік до припинення роботи ринку», - зазначив адвокат фірми «Скорпіон-сервіс» Віктор Мохнюк.
Нагадаємо, що за рішення ініціювали представники «Батьківщини», які навіть не знають про постанови підписані своєю лідеркою.
На захист підприємців став і міський голова Микола Романюк.
«Люди, які працюють у цих бляшанках не жирують, вони заробляють копійку на життя. Я спілкувався з тими людьми. Не можна так поступати з людьми сьогодні. Ми їх попередили. І за рік їм треба підшукати місце.
Я вважаю, що це рішення шкодить підприємцям. Плата за рік майже 110 тисяч гривень. Якщо приймаємо це рішення – ми втрачаємо відразу 110 тисяч», - зазначив Микола Романюк.
Обранці запропонували до кінця наступного, 2014 року, створити комісію, яка б вирішила це питання: знайшла місце для підприємців.
«Це просто розмова в нікуди. Це питання переноситься з року в рік. Який ринок, там немає ринку. Ніхто нікого не буде чіпати – до виборів», - наполягав на своєму голова постійної комісії з земельних питань Володимир Никитюк.
Очевидно, що голова профільної комісії не знає, що ринок на вулиці Глушець юридично існує – це підтверджують відповідні документи.
Депутати не підтримали рішення голови постійної комісії з земельних питань. Підприємці з радісними вигуками залишили фойє сесійної зали Луцької міської ради. Не забрали остаточно у ПФ «Скорпіон-сервіс» і автостоянку на цій же вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 29 Серпня 2013 15:55
Голожопі рейдери з бляшанок. Орендатора позбавляють права на приватну власність. Здав квартиру і отримав постояльців назавжди.
славко Показати IP 29 Серпня 2013 17:05
і коли це дильов став на захист підприемців ?шістка токарського який морочить голову нещасним підприемцям
Lee;p Показати IP 29 Серпня 2013 21:22
Молодцы депы,Романюк взвешенно подошел,по-христиански.
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2013 02:16
Ну, да, краще платити податки через посередника ніж напряму. Дибілізм в усій красі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus