USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці заблокують Адміністрацію Президента

24 Березня 2011 10:59
У п'ятницю, 25 березня, активісти Коаліції учасників помаранчевої революції планують зустріти у Києві колону учасників автопробігу "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!" та заблокувати машинами адміністрацію Президента.

Про це повідомляє прес-служба КУПР, передає Економічна правда.

Автопробіг, ініційований Асамблеєю громадських організацій малого і середнього бізнесу України, стартував у понеділок, 21 березня. Однак, як повідомлялося, з 90 учасників "автомайдана" до Києва попрямувало тільки 10 машин.

КУПР є одним з організаторів "Підприємницького Майдану", який протестував проти нового Податкового кодексу.

Планується, що колони протестуючих, до яких приєднаються представники практично всіх ринків столиці, зустрінуться на Європейській площі, де пройде Всеукраїнська акція протесту, після чого учасники мітингу через Майдан Незалежності рушать до адміністрації президента і заблокують її машинами, які брали участь у автопробігу.

Підприємці вимагатимуть від влади скасувати введення в дію Податкового кодексу, а також висловлять своє ставлення до Пенсійного, Трудового, Житлового кодексів, вимагатимуть відставки прем'єра Миколи Азарова, глави МВС Анатолія Могильова, міністра освіти та науки Дмитра Табачника та віце-прем'єра Сергія Тігіпка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus