USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підприємцю дозволять викупити ділянку на вулиці Карбишева

31 Жовтня 2018 19:35
Дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вулиці Карбишева депутати міськради надали власнику нерухомого майна на цій ділянці.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 31 жовтня.

Обранці громади розглянули проект рішення про надання громадянину Михайлу Мельнику дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (для обслуговування будівлі ремонтної майстерні, складських приміщень) на вулиці Карбишева, 2.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, громадянин має на ділянці нерухоме майно. Відповідно до законодавства, власник майна має право на викуп ділянки. Проект рішення рекомендували підтримати у земельній комісії міськради.

Депутати підтримали проект рішення, надавши таким чином дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вулиці Карбишева, 2, площею 0,4321 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus