USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємців у Луцьку перевірятимуть без попереджень

30 Травня 2018 19:57
Депутати підтримали ветування виконувачем повноважень міського голови Григорієм Пустовітом рішення щодо перевірки луцьких підприємців інспекторами відділу праці, оскільки він включав у себе план перевірки підприємців.

Про це йшлося під час пленарного засідання 42-ї сесії Луцької міської ради 30 травня.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, на минулій позачерговій сесії Луцької міської ради було проголосоване рішення про затвердження плану відвідування роботодавців міста Луцька інспекторами праці відділу інспектування управління з питань праці, однак, зі слів Григорія Пустовіта, план не повинен міститися у відкритому доступі, адже підприємець буде знати, коли до нього прийдуть з перевіркою.

«Перевірка має бути неочікуваною для підприємця. Адже ми не повинні бачити лише гарну картинку. Ми мусимо добиватися того, щоби була легалізація робочих місць. Це майбутні пенсії осіб і наповнення міського бюджету», – наголосив Григорій Пустовіт і акцентував, що підприємці не мають знати, де й коли відбуватиметься перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АНАТОЛЬ_ Показати IP 30 Травня 2018 20:35
Цеш добре
Васьо Показати IP 30 Травня 2018 23:13
Прийшов, зловив, відібрав , відпустив.....
Народ Показати IP 31 Травня 2018 16:41
Молодці,загонять підприємців під плінтус .Ітак всі в сра_і...
скептик Показати IP 31 Травня 2018 22:42
а я-то думаю, чого біля міськради вишикувалась черга інвесторів ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus