USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємців-волинян женуть з торгових точок

29 Травня 2013 12:06
Підприємців зобов’яжуть звільнити «самовільно захоплену землю» і прибрати торгові точки на території Будинку сімейного типу Черепів, що у Ківерцях, - інформує Неформатний сайт міста Ківерці.

Так, ще в грудні місяці депутати порушили питання, що «підприємці самовільно захопили землю і незаконно встановили торгові точки на території Будинку сімейного типу Черепів». Мовляв, «не пройшло й пів року, як влада спромоглась хоч на якесь рішення».

Так, у розпорядженні міського голови Володимира Жгутова йдеться про те, що протягом місяця громадяни Данілова Т.Д. та Новосад Р.А., які нібито самовільно зайняли ділянки по вулиці 17 Вересня, 19, змушені звільнити територію та припинити їх експлуатацію.

Пояснюється рішення тим, що вони використовуються із порушенням статей 124-126 Земельного кодексу України.
У разі невиконання рішення, волинянам погрожують судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus