USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Підприємців відзначили грамотами і конвертами. ФОТО

31 Серпня 2012 17:52
Напередодні професійного свята Луцький міський голова Миколи Романюк від імені міської влади привітав місцевих підприємців. Їх також відзначили Почесними грамотами, Подяками міськради і конвертами з грошовою винагородою.

Урочистості відбулися 31 серпня.

Градоначальник подякував підприємцям за працю і за те, що вони стійко витримують усілякі фінансові кризи, не покидаючи роботи. «Дуже часто у нас хтось починає плакатися, говорять, що все не так. Ви ‒ ті люди, які не плачуть, а потихеньку, непросто, але, як кажуть, тягнете того плуга. Можливо, я так символічно про це кажу, але, дійсно, ви є гордістю нашого міста. Ви ‒ ті люди, які не тільки самі заробляють собі на життя, але й дають можливість іншим людям утримувати свої родини, створюючи робочі місця», ‒ зауважив Романюк.

Він також наголосив, що 15% від усіх податків, які сплачує бізнес, надходить від так званих малих підприємств.

Зрештою, міський голова відзначив найактивніших підприємців Почесними грамотами, Подяками і грошовими винагородами. Серед відзначених: директор ТзОВ «Факторія» Світлана Свирида, голова Волинського представництва Спілки орендарів і підприємців України Тетяна Іовенко, директор мережі магазинів «ВіО» Олеся Трегубенко, власник кафе «Теревені» Оксана Базелюк, власник мережі продовольчих магазинів «Вишенька» Віктор Веремчук, власник мережі торговельних павільйонів «Десятка» Роман Степанюк, підприємець Сергій Іващенко, власник центру корекції фігури «ТОТО» та кафе-бару «Кнайпа» Наталія Третевич, директор ресторану «Світязь» Валентина Христюк, директор піцерії «Беніссімо» Валентина Чижевська, власник кафетерію «Савана» Юрій Шеремета, власник магазину «Дует» Оксана Янчик, директор ТзОВ ВКП «Кадар» Віктор Шульгач, підприємець Беата Сервантович, а також засновник ТзОВ «Апельсин» В’ячеслав Теліцин.

Почесну грамоту Українського фонду підтримки підприємництва з рук Романюка отримав підприємець і депутат міської ради Роман Бондарук.

Нагадаємо, день підприємця в Україні відзначають щороку першої неділі вересня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 31 Серпня 2012 18:09
Зібрання підставних директорів. А реальні власники є чиновниками,мєнтами та прокурорами.
школярік Показати IP 31 Серпня 2012 19:53
А апельсін напевно за сумлинну працю за продаж товарів за налічку без чеків перед 1 вересням.
сеня Показати IP 1 Вересня 2012 11:47
триває боротьба з розрахунками в конвертах. романюк тому приклад.
зе бест Показати IP 1 Вересня 2012 23:26
багато розуму не треба, щоб писати з засідки паплюжні коментарі про все, всіх і вся..., нічого при цьому не зробивши самому ні для людей, ні для міста, та й, мабуть...ні для себе..
Олеся Показати IP 25 Лютого 2013 18:00
Підприємці молодці , так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus