USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Факультет «одружили» з усіма кафедрами

2 Грудня 2011 14:57
16-ліття факультету бізнесу Луцького національного технічного університету відзначили з жартами, святковими кульками і вогняним шоу.

Відбулися урочистості 1 грудня в Палаці культури Луцька.

У залі Палацу, спеціально до цієї події прикрашеного червоними й білими кульками, зібралися викладачі, студенти та друзі університету.
Першою учасників свята привітала перший проректор, доктор економічних наук, Зоряна Герасимчук. Вона побажала студентам і викладачам нових наукових здобутків, а факультетові – процвітання.


Першокурсники розважали публіку піснями, зокрема, про враження від навчання у виші.

Старші студенти жартували з себе та викладачів, демонстрували процес навчання і життя в гуртожитку.


Свої почуття до «рідного» факультету бізнесу за допомогою пісні висловила третьокурсниця, лауреатка і переможниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів виконавців Яна Савіна.

Для декана факультету бізнесу Тараса Божидарніка цей вечір – особливий тому, що він вкотре отримав паспорт. Щоправда, цього разу документ - на ім’я факультету бізнесу.


На сторінці «сімейного стану» – відмітка про реєстрацію відразу з декількома…кафедрами, а далі записані й усі «діти» факультету – більш як 300 студентів і понад 500 студенток.


За словами Тараса Божидарніка, молодь, яка навчається на факультеті - це не тільки найкращі студенти, а й творчі люди, завдяки зусиллям яких вдалося організувати святкування річниці створення факультету. «18 різноманітних виступів, концертних номерів – жарти, гра «Інтуїція», виступи учасників клубу веселих та кмітливих. У нас студенти не тільки займаються навчанням і наукою, а також творчістю» - наголосив декан.



Під час святкування кращих студентів і викладачів вишу відзначили грамотами і подяками ОДА, Луцької міської ради й ЛНТУ.
Завершилися урочистості вогняним шоу поблизу Палацу культури Луцька.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аграрій Показати IP 2 Грудня 2011 17:54
Везе ж синам, в кого батько - ректор. Вони чомусь всі розумні. Ще не так давно Божидарник-молодший в управлінні АПК в офісі від нудьги (дуже лінивий!!!!) душив на вікні мух, а зараз...
викладач Показати IP 2 Грудня 2011 23:51
ЛНТУ - це точно велика сім'я, де один папік і усі - дітки, і пофіг тут умовності. Батько великої родини, де кожен йому чимось зобов'язаний.....
Аваль-Банк Показати IP 3 Грудня 2011 14:18
Так він тут, цей синок? Він і в "Аваль-Банку" наслідив, що ледве розчухались. У відділенні по вул. Винниченка. Вай-вай, та він таблички множення не знає! Декан факультету бізнесу!? Ця "школа комбайнерів" справді стала для полішуків з Голоб золотою жилою. Ну, ясно, декан. Чукча нє чітатєль, чукча пісатєль!
Аграрій - 2 Показати IP 3 Грудня 2011 14:46
Трішки поправлю: це лихо в агропромі не працювало, а пересиджувало, поки батько розчищав шлях до посади. Дієслово "працювало" несумісне з цим прізвищем, як редька не сумісна з медом.
оксана Показати IP 3 Грудня 2011 14:52
молодці!! все пройшло на високому рівні
Людмила Показати IP 3 Грудня 2011 21:12
Я з ним працювала в банку. Нормальний він керівник. Толковий, людяний, як і батько.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus