USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Підрахували, на скільки зросте платіжка за світло

31 Грудня 2020 19:54
Після скасування пільгового тарифу на електроенергію середня платіжка збільшиться на 80-100 гривень на місяць.

Про це в ефірі телеканалу Україна 24 розповів заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко, передає Кореспондент.

«Якщо проаналізувати рішення, які в останні дні були прийняті, зокрема щодо підвищення тарифів на електричну енергію, то середня платіжка домогосподарства збільшиться орієнтовно на 80-100 гривень, якщо ми говоримо про сплату за перші 100 кВт-год електроенергії», – сказав він.

Музиченко відзначив, що на сьогодні субсидію отримує 3,1 млн домогосподарств і для них, відповідно, збільшиться розмір субсидії.

Мінсоцполітики очікує, що кількість одержувачів житлової субсидії збільшиться.

Аналіз Міністерства показує, що серед одержувачів субсидій більше 95% розраховуються вчасно за житлово-комунальні послуги і серед них рівень розрахунків значно вищий, ніж у середньому по державі.

Нагадаємо, 28 грудня уряд встановив єдиний тариф на електроенергію для населення в розмірі 1,68 грн / кВт-год, скасувавши пільговий тариф за перші 100 кВт-год.

При цьому в Міненерго заявляють, що без цього рішення з січня вартість електроенергії могла зрости у 2,5 раза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дідо Показати IP 31 Грудня 2020 23:23
Дідо прочитав се і сі здивував. Невже ж то нащадки Бандери стали такі заможні і шановвні що ті пару копійок їм в їух не стають.?? Чи може те стадо баранів не розуміє що з них по сто гривень- ахметіку лярд..? Єнергоатом мінус,ахметік плюс,екологія мінус,днр плюс.. Сидить падло,доїть всю країну а ми всі за щокой калатаєм.. Дідо кожен раз сі дивує що зараз яя є тільки в супермаркетах а в штанях козаків зась... Дідо пішов схрона одкопувать.
Дідо Показати IP 1 Січня 2021 02:19
Кляті стрибуни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus