USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Підскочила» ціна пального

25 Березня 2014 12:31
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало суб’єктам господарювання, що діють на ринку реалізації пального, утриматись від необґрунтованого підвищення цін, - повідомляє Волинський інформаційни портал. Згідно з результатами аналізу цінової ситуації, що виникла у лютому 2014 року на ринках низькооктанових, високооктанових бензинів, дизельного пального та газу скрапленого, територіальне відділення встановило, що з 8 лютого збільшилися роздрібні ціни на бензин, який реалізується в мережах автозаправних станцій на території Волинської області.

Зокрема бензин марки А-76/80 подорожчав на 20 копійок, А-92 та А-95 на 25-40 копійок, а дизельне пальне – на 25-30 копійок.

У зв’язку з тенденцією збільшення цін територіальне відділення надало обов’язкові для розгляду рекомендації суб’єктам господарювання (ПП «Айслаг», ТзОВ «МДФ-Універсал», ПП «ТК Укр-Петроль», ТзОВ «ТД Аветра», ТзОВ «ТД Нафтопродукти», ТзОВ «Аргос СП», ТзОВ «Нова-енергетична компанія»), зобов'язало вжити заходів для приведення цін роздрібної реалізації моторних бензинів та дизельного пального до економічного обґрунтованого рівня, що відповідає умовам функціонування конкурентного ринку, та порадило в подальшому утримуватись від застосування економічно необґрунтованих цін, що може бути кваліфіковано як порушення конкуренційного законодавства.

Так, з 5 березня на ринку роздрібної реалізації нафтопродуктів на території Волинської області відмічено стабілізацію роздрібних цін. Крім того, з 11 березня у роздрібних мережах підприємств, яким були надані рекомендації, відмічено зниження реалізаційних цін, зокрема бензину марки А-76/80 – на 35 копійок, А-92 та А-95 - до 20 копійок, дизельного пального – на - до 30 копійок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
jjj Показати IP 25 Березня 2014 12:54
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ для "Правого сектору", "Самообороні" та воїнам - Афганцям!!! Злочинний ОБЩАК ПР - "ЗАХІДІНКОМБАНК" ( м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15 ) фінансував "тітушек", які вбивали людей, фінансує "братків", які агітують за приєднення до РФ. Керівник ОБЩАКУ -Галина СКИБА. Вона також винна в смертях вбитих та покалічених людей та провакаціях в східних та південних районах України.Пора розібратись з цим ОБЩАКОМ ублюдків з ПР !!! Скибу за ГРАТИ !!!
уююй до jjj Показати IP 25 Березня 2014 13:19
Слушай ты ........ задолбало уже со своими бреднями
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 13:32
вернуть смертную казнь,простой способ навести порядок в стране.больше 150 тис на счету к стенке! сами будут деньги нести в бюджет. эту власть и ту тоже к битонке \
пан Показати IP 25 Березня 2014 16:04
а що робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus