USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Підтримати у суді ветерана АТО, який підстрелив журналіста, прийшли нардепи та ультраправі

8 Травня 2019 07:00
7 травня Оболонський суд Києва вибирав запобіжний захід ветерану бойових дій на Донбасі Володимиру Регеші, який поранив у ногу в одному з барів Києва журналіста Володимира Рунца ввечері, 5 травня. Його відпустили на поруки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Ігор Бурдига, передає Страна.

Бурдига зазначив, що підтримати в суді підстрелив журналіста ветерана АТО прийшли ультраправі і народні депутати. Журналіст також звернув увагу на те, що один із лідерів «С14» Сергій Мазур заявив: «Неважливо, винен той, хто стріляв чи ні, але сидіти він не повинен».

Також він зазначив про те, що під час відкритого судового засідання адвокати попросили журналістів вийти із залу суду, тому що справа про стрілянину в публічному місці виявлялася особистою.

«Історія з ветераном Володимиром Регешею, який недавно у всіх на виду підстрелив журналіста Current Time Володимира Рунца – чудовий приклад, до чого докотилася наша правова система, а заодно й журналістика.

Оболонський суд Києва вибрав Регеші запобіжний захід. Підтримати ветерана, який на очах у людей підстрелив журналіста і зник з місця злочину, прийшли депутати: Оксана Корчинська, Єгор Соболєв та Сергій Висоцький, а також активісти «С14».

Один із лідерів останніх, Сергій Мазур, з якого самого зняли підозру в циганському погромі тільки через неправильно оформлений документ, пише, що, мовляв, не важливо винен той, хто стріляв чи ні (?!), але сидіти він не повинен. І Регеша виходить на поруки депутатів.

Але виявляється, повідомляє theБабель, під час відкритого судового засідання адвокати попросили журналістів вийти із залу суду, тому що справа про стрілянину в публічному місці виявляється особистою.
Нагадаємо, інцидент стався 5 травня в барі «Портер паб» на вулиці Героїв Дніпра, 34 в Оболонському районі Києва. Стрілець вистрілив в журналіста і зник на чорному Mercedes з військовими номерами. О 21:34 в столиці було введено оперативний план «Сирена». Незабаром стрілок самостійно здався поліції, прийшовши до Оболонського райвідділу.

Раніше повідомлялося, що прокуратура оголосила про підозру стрілку, поранив журналіста в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Всезнайко Показати IP 8 Травня 2019 07:38
Банда...
Реаліст Показати IP 8 Травня 2019 08:38
Кримінально- націоналістична банда править бал...... Недарма адекватні люди покидають цю країну....
Пыдтримати Показати IP 8 Травня 2019 08:42
Злочинця ,ото дожилися
Валерій Показати IP 8 Травня 2019 09:29
Покарати,щоб для інших ветеранів це був приклад,що закон один для всіх.
Правдоруб Показати IP 8 Травня 2019 09:33
Наврядче у США ветерана в"єтнамської чи війни на близькому сході відпустили якби він стріляв в іншого громадянина своєї країни.
777 Показати IP 8 Травня 2019 10:35
Выпустили вооруженного отморозка в народ. Очень надеюсь. что следующий раз он придет к этим судьям или поручителям и не промахнется!
Навуходоносор Показати IP 8 Травня 2019 10:45
Там, где стреляют в журналистов - будущего не будет! Даже если это и те журналисты, которые не всем нравятся. Система "инферно" в действии! Про инферно лучше всего написал Иван Ефремов в книге "Час быка". Рекомендую мыслящим. При СССР книга была запрещена, кстати.
Анонім Показати IP 8 Травня 2019 11:27
Удивляет, что Оболонский суд Киева не обязал хероя дострелить журналиста. Скоро и до такого правосудия докатятся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus