USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Підтримайте тих, хто воював за наш мир, - волонтери Волині

13 Грудня 2014 13:26
Волинь, як і уся Україна, має ким пишатися... Синами, справжніми чоловіками, які боронять країну від агресора. Сьогодні неймовірну роботу роблять волонтери. На щастя, не залишаються осторонь подій і звичайні волиняни. Проте, збираючи продуктові набори, речі чи кошти на потреби бійців, які воюють там, на сході, волинські волонтери закликають усіх не забувати бійців, які зараз у лікарнях. Тим, за чиїми спинами ходила небезпека, а в обличчя дихав ворог, зараз неабияк потрібна підтримка, слово, порада.

Діти із села Старосілля Маневицького району нещодавно відвідали військових, які перебувають на лікування. Про це інформують наші колеги з Волинської газети.

Ця війна змінила всіх нас. Іншими стали і наші діти. Ті діти, які ще тільки минулого 9-го травня йшли до стареньких ветеранів і записували сказане про війну. А тепер вони приходять до солдатів – молодих, відважних, але поранених або й навіть скалічених. І навіть про те, що сталося, запитати не наважуються…

Учні школи Старосілля Маневийцького р-ну вже давно записалися у волонтери.

– Діти самі просять поїхати, все організовують, а ми, своєю чергою, не можемо не підтримувати таких бажань, – каже директор Старосільської ЗОШ І-ІІ ст. Анатолій Бричка.

Але то він не договорює. Бо насправді тут без його власної ініціативності й активності не обійшлося. Анатолій Микитович із першого дня готовий був іти захищати державу у саме пекло. Через певні причини не вдалося. Тепер же допомагає і підтримує бійців тут – чим може. І дуже шкодує, що своїм здоров’ям і життям доводиться жертвувати таким молодим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus